Tässäkö uusi kesähitti? Kuuntele Kuningasidean uusi single

27.04.2016 11:45 - Joose Koskiranta

Viime vuosien aikana suosiota kerännyt Kuningasidea-bändi julkaisi tänään uuden kappaleen. Ainesta on kesähitiksi asti.

Kuningasidea-yhtye nousi koko kansan korville neljä vuotta sitten Enemmän Duoo Ku Sooloo -singlellään. Kappale nousi tuolloin yhdeksi Suomen suurimmista kesähiteistä.

Vuonna 2014 julkaistu Pohjolan Tuulet -kappale nousi niin ikään suomalaisten suosioon ja oli viisi viikkoa peräkkäin radioiden soitetuin biisi. Toinen albumi syntyi neljä kuukautta myöhemmin. Sen jälkeen 12-henkinen bändi on pitänyt matalaa profiilia.

Vuoden kesähitti?

Kesä lähestyy nopein askelin ja se tarkoittaa musiikkimaailmassa, että pian valitaan vuoden 2016 kesäbiisi. Tänään Kuningasidean julkaisema Sä Saat Mut -sinkku on hyvä vaihtoehto kyseiselle tittelille. Yhtyeen toinen solisti Väinö Wallenius kertoo, että uunituore kappale on bändin ensimmäinen rakkauslaulu.

- Olen todennut, että Sä Saat Mut on ensimmäinen rakkauslaulumme. Se kertoo siitä tilasta, kun on ystävänsä tai kumppaninsa kanssa löytänyt sellaisen tasavertaisen kunnioituksen ja pystytään nauttimaan siitä olemisesta ja tietysti siitä tärkeimmästä asiasta, eli rakkaudesta.

Wallenius ei osaa vielä sanoa, tuleeko kappaleesta uusi kesähitti.

- Luulen, että kesähitin titteli jää enemmän kuuntelijoiden vastuulle. Ainakin tämä kappale on meille kova kesähitti. Uskon myös, että ihmisillä riittää sen verran rakkautta, että he haluavat biisiä kuunnella.

Uusi albumi tekeillä

Wallenius paljastaa, että yhtye menee jo ensi viikolla studioon luomaan uusia kappaleita. Tarkkaa ajankohtaa uuden albumin julkaisulle Wallenius ei tiedä, mutta se voi olla vielä tämän vuoden puolella.

- Uskon uuden albumin ilmestyvän vielä tänä vuonna, mutta teemme uusia kappaleita kaikessa rauhassa, jotta niistä tulee mahdollisimman timanttisia.

Kuuntele Kuningasidean tuore sinkku alta.

Lue myös: Lauri Tähkä teki täydellisen kesäkappaleen - ei aio esittää sitä tänä kesänä

Kilpailut

Uusimmat