Kuva: Fotolia

Radio Cityn superlistan juontaja valitsi omat suosikkinsa - katso top 3

28.04.2016 13:20 - Reija Saarinen

Jete Ollisen listalla ei Metallicaa näy.

2. toukokuuta Radio Cityllä starttaa kaikkien aikojen lista. Jere "Jete" Ollisen luotsaamassa ohjelmassa käydään läpi kaiken kaikkiaan 1200 rock-kappaletta. Ollinen soittaa yhden kappaleen per päivä, joten viimeisin kappale kajahtaa taajuudelta syksyllä 2019.

Nyt ohjelman pääjehu sai valita itse kolmen kovan kärjen, joka on seuraavanlainen.

- Kolmannella sijalla olisi varmaan Brian Setzer Orchestran versio kappaleesta The House is Rockin. Mä itse tykkään siitä, kun on iso orkesteri mukana ja tässäkin kappaleessa se vain toimii. Perustelu voisikin siis olla lyhyesti, kuuntele niin tiedät.

- Kakkosena olisi varmaan Lynyrd Skynyrdin kappale Free Bird. Sitä ei varmaan tarvitse hirveästi perustella, se vaan on ihan järjettömän iso leka.

- Ihan selkeetä ykköstä sen sijaan ei ole. Se menee nimittäin usein fiiliksen pohjalta. Siellä voisi olla Rainbow´n Temple Of The King tai esimerkiksi Stevie Ray Vaughanin Marry Had a Little Lamp tai jopa Johnny Winter. Joka tapauksessa se menee tuonne vanhempaan tuotantoon. Kun mennään sitten kasarista ylöspäin esimerkiksi Metallicaan, niin ei ne meikäläisen listalla pääse edes Top 50:een.

Kilpailut

Uusimmat