Kuva: AOP

Huumeista luopunut Blink-182 -rumpali avautuu: "Tunnen oloni nuoremmaksi kuin 20 vuotta sitten"

30.06.2016 22:45 - Senja Rapila

Rankasti nuoruudessaan juhlinut Travis Barker myöntää, että nykyään haluaisi viettää mahdollisimman paljon aikaa kotona perheen kanssa.

Pop-punk yhtye Blink-182:n rumpalina tunnettu Travis Barker, 40, nauttii isyydestä täysin rinnoin. Aiemmin alkoholi- ja huumeriippuvuuksien kanssa taistellut rumpali on kertonut, ettei voisi olla onnellisempi tämänhetkisen elämäntilanteensa suhteen.

- Tunnen oloni nyt nuoremmaksi ja paremmaksi kuin mitä tunsin 20-vuotiaana, Barker kertoi People-lehdelle.

- Olin varmasti yksi epäterveellisimmin elävistä ihmisistä, siten mitä söin ja mitä muuta laitoin kroppaani. Elämässäni on ollut niin paljon karikkoja. Nyt tiedän, miten toimia niiden kanssa. Tunnen oloni niin siunatuksi.

Traaginen lento-onnettomuus muutti kaiken

Barker joutui vuonna 2008 traagiseen lento-onnettomuuteen, kun yksityiskone putosi maahan. Onnettomuudesta selvisi vain kaksi ihmistä, joista Barker oli toinen. Muistoksi hän kuitenkin sai palovammoja, jotka kattoivat 65 prosenttia hänen koko kehostaan.

- Tiesin, että minun tulisi päästä takaisin elävien kirjoihin. Olen isä, minulla oli kaksi ihmistä, jotka tarvitsivat tukeani ja ohjaustani. Olen ollut siitä hetkestä lähtien selvin päin, hän kertoi.

- En halunnut enää koskaan poistua kotoani. Halusin vain olla lasteni kanssa.

Vuoden jälkeen Barkerin kanssa lento-onnettomuudesta selvinnyt Adam "DJ AM" Goldstein menehtyi huumeiden yliannostukseen, joka herätti Blink-182 rumpalin todella.

- Jos en siihen asti tiennyt kuinka arvokasta elämä todella on, Adamin kuollessa minua todella läimäytettiin kasvoille ja muistutettiin siitä.

Travis ja hänen 10-vuotias tyttärensä Alabama. (kuva: AOP)

Lähde: Music News

Lue myös: Levy-yhtiö haastoi suosikkiräppärin oikeuteen - vaatii 1,8 miljoonaa euroa lisenssimaksuja

Kilpailut

Uusimmat