Kuva: Mikko Räsänen

Keikan aikana kiroilusta otsikoihin noussut Anna Abreu: "En missään tapauksessa muuta käytöstäni"

05.07.2016 12:36 - Anna Hopi

Laulaja Anna Abreu on rohkeasti oma itsensä keikoilla.

Anna Abreuta tituleerattiin sähäkäksi taskuraketiksi jo Idols-aikoina, ja tähti onkin antanut haastatteluja, joissa on kertonut olevansa temperamenttinen tapaus. Energinen ja pirskahteleva tähti nousi otsikoihin myös kesäkuussa, koska häneltä pääsi useampikin ärräpää keikkojensa aikana.

Laulaja muun muassa innosti keikkayleisöä Himoksen juhannuksessa mukaan fiilikseen huutamalla lavalla Bandana-kappaleen jälkeen "Hyppikää nyt s**tana!".

- Mulla on sellainen juhannuskutina, että tänään sheikataan niin p*rkeleesti sitä p*rsettä, spiikkasi tähti sen jälkeen Ita-Sanomien uutisen mukaan.

"En muuta käytöstäni keikoilla"

Iskelmäfestivaalien keikalla kuultiin myös muutama kirosana. Haastattelussa Abreu kertoi pitävänsä huvittavana sitä, että asiasta nousee mediassa kohua.

- Minua ennen juhannuksena esiintyi Klamydia ja ennen esiintyi Petri Nygård, niin onhan se vähän naurettavaa. Kai se on imagokysymys. Aion olla oma itseni, ja jos silloin tällöin tulee joku kirosana sinne tänne K-18-keikalla, niin ei se ketään haittaa. Luulen, että ihmiset ovat nähneet pahempiakin juttuja lavalla, hymyili tähti.

- En missään tapauksessa muuta käytöstäni keikoilla. On tyhmää, että jutut kohdistetaan tietynlaiseen ihmistyyppiin, mutta onhan se niin, että jos Petri Nygård kiroilee, niin siitä ei uutisoida saakaan.

Kilpailut

Uusimmat