Kuva: Splash

Adele yhteistyöhön laulajalegendan kanssa - mahdollisesti musiikkialan merkittävin duetto

08.08.2016 08:15 - Tiina Svensk

Huhut kahden supertähden yhteistyöstä ovat saaneet vahvistuksen sisäpiiristä.

Tämän hetken menestyneimpiin artisteihin lukeutunut Adele tunnetaan muun muassa hiteistään Hello ja Someone Like You. 28-vuotias artisti onkin valloittanut maailman musiikillaan, ja nyt hänen uskotaan tekevän jälleen jotain uutta musiikin saralla, kertoo Metro.

Molemmat ovat innoissaan projektista

Adelen huhutaan puhuneen levy-yhtiön ja tuottajien kanssa duetosta laulajalegenda Barbra Streisandin kanssa. 74-vuotias Streisand on myös yksi kaikkien aikojen myydyimmistä artisteista, ja muusikon uran lisäksi hän on työskennellyt myös elokuva-alalla ja Broadway-musikaaleissa.

Metron mukaan kaksikon mahdollinen yhteistyö olisi modernin musiikin yksi merkittävimpiä ja suurimpia teoksia. Molempien artistien on kerrottu olevan innoissaan mahdollisesta projektista. 

Albumille aivan uusia kappaleita

Metron artikkelin mukaan kumpikaan artisteista ei anna kiireisten aikataulujen hidastaa heidän tapaamistaan. Myöskään suurta ikäeroa tai eri genrejä ei nähdä esteenä mahdolliselle yhteistyölle.

Artistien arvellaan tekevän duettoja heidän suurimmista hiteistään. Lisäksi heidän uskotaan tekevän myös aivan uusia kappaleita kokonaisuuden lisäksi.

Adelen tiedottajat eivät ole vielä suostuneet kommentoimaan mahdollista projektia millään tapaa.

Lue myös: Adelen luonnollinen look ihastuttaa Instagramissa - mikä kaunotar ilman meikkiä!

Lue myös: Adele aikoo pitää lapsensa poissa julkisuudesta: "Emme ole mikään brändi"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat