Bon Jovi yllättyi menestyksestään: "Se oli kuin raketti Marsiin"

16.10.2016 15:15 - Senja Rapila

Vuonna 1983 perustetun bändin miehet eivät voineet villeissä unelmissakaan kuvitella, kuinka suosittu heidän autotallibändinsä tulisi olemaan jonain päivänä.

Tällä hetkellä Bon Jovi on eittämättä yksi maailman suosituimmista rock-bändeistä. Joskus oli kuitenkin aika, kun miltei kukaan ei ollut kuullutkaan autotallissa soittavasta pikkubändistä. 

Yhtyeen jäsenet olivat vasta parikymppisiä pojankloppeja silloin, kun bändin jättimäinen suosio iski. Miehet kertoivat Radio Cityn Iltapäivän haastattelussa juontaja Juha Valviolle, että menestys todella yllätti koko porukan.

- Kun Slippery When Wet -julkaistiin, se oli kuin raketti Marsiin. Todella pieni osa niistä tyypeistä, jotka soittavat autotallissa, ovat tarpeeksi onnekkaita saadakseen levydiilin. Vielä pienempi osa on tarpeeksi onnekkaita saadakseen tällaisen suosion, 

Slippery When Wet on Bon Jovi -yhtyeen kolmas studioalbumi. Albumilta nousi maailmanlaajuiseen suosioon muun muassa kappaleet Livin’ on a Prayer sekä You Give Love a Bad Name.

- Meidät siunattiin sillä levyllä. Se muutti elämämme.

Voit kuunnella koko haastattelupätkän yläpuolelta. Kuuntele Radio Cityn Iltapäivää arkisin kello 14-18.

Lue myös: Metallican intiimiltä erikoiskeikalta julkaistiin video - katso For Whom the Bell Tolls

Lue myös: AC/DC-laulajan kuulo korjautuu? Uusi teknologia voi mahdollistaa paluun lavoille

Lue lisää aiheesta bon-jovi

Jon Bon Jovi nimeää kaikkien aikojen kovimman kitaristin - 'Hän pystyi tekemään uskomattomia asioita' Jon Bon Jovi kommentoi poikansa ja Millie Bobby Brownin kihlausta - "Ikä ei merkitse mitään" Jon Bon Jovin poika hehkuttaa Millie Bobby Brownia - yhteiskuvat pariskunnasta hurmaavat Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat