Kuva: AOP

Remun poika muistelee: "Muille isä oli pelottava, minulle äärimmäisen lempeä"

30.10.2016 10:00 - Anna Hopi

Hurriganes-lengenda Remu Aaltonen on poikansa Saska Aaltosen mielestä liiankin kiltti.

Tuore Markku Salon elämäkerta Remu summaa Hurriganes-legendan elämäntarinaa. Remu Aaltonen ei ole koskaan elämässään mennyt naimisiin, mutta hänellä sanotaan olevan neljä lasta - mahdollisista lehtolapsista spekuloidaan edelleen.

Remu muisteli kirjan tiedotustilaisuudessa aikaa, jolloin piti muusikon arjen lisäksi huolehtia lapsesta, Saska-pojasta.

- Se on aika rankkaa. Se oli uusi elementti siihen aikaan, kun tilanne oli muutenkin vähän kriittinen. Heräsin monesti aamuyöstä siihen, että missä se sälli on. Lähdin Malmin keskustaan kiertämään fillarilla ja kysyin kytiltä, että oletteko nähneet pikkujätkiä. Eivät olleet nähneet. Tiesin, että se on merkki siitä pojat ovat keksimässä jotain pahuuksia, virnistää Remu Aaltonen.

- Vanhemmuus on erikoinen taito, kehaisee Aaltonen sen jälkeen.

"Remun sydän on puhdasta kultaa"

Kirjan tiedotustilaisuudessa oli läsnä myös Remun poika, toimittaja Saska Aaltonen. Aaltoselta kysyttiin millaisenä isänä hän on Remun kokenut.

- Sellainen viisaus kiteyttää tämän vanhemmuuskeskustelun - mitä tahansa teet, on sitten vapaa kasvatus tai tiukka kuri, niin aina se on väärin. Olen sellaista sorttia, että kun oli enemmän potkinut perseelle, olisin saanut enemmän aikaan koulussa, toteaa Saska Aaltonen.

Remulla on ollut julkisuudessa joskus melko hurjankin miehen maine. Jotkut ovat jopa pelänneet suorasanaista miestä. Saskalta riittää muusikkoisälleen kuitenkin enemmän ylistyssanoja.

- Faija on ollut sydän puhdasta kultaa -tyyppi. Isoin ristiriita on se, että kun muut kokevat isän pelottavana, minulle hän on taas näyttäytynyt äärimmäisen lempänä ja jopa liiankin kilttinä. Koko ajan pitää muistuttaa, että älä anna noiden ihmisten tehdä noita asioita, kuvaili Aaltonen.

- Faija on aito taiteilija, ettei kaikessa ei voi olla hyvä - esimerkiksi raha-asioissa. Toisissa asioissa hän on ollut suvereeni - esimerkiksi isänä, ja myös isoisänä.

Lue myös: Ile Kallion paljastus! Hurriganes-tähdet soittavat yhdessä vuosien tauon jälkeen

Lue myös: Anna: Remu Aaltonen naiskauneudesta: "Ladyt eivät tarvitse silikonisia töttöröitä!"

Kilpailut

Uusimmat