Kuva: Handout

CMX:ltä uusi video: "Tällaisia pitää tehdä, kun levy-yhtiöillä ei ole enää antaa budjettia"

08.11.2016 15:50 - Mikko Räsänen

CMX julkaisi lyriikkavideon uudesta singlestään Tuulet ja myrskyt.

CMX on julkaissut tänään lyriikkavideon tuoreesta singlestään Tuulet ja myrskyt. Taannoin yhtye päivitti nettisivunsa niin askeettisen näköisiksi, että ne muistuttavat 90-luvun puolivälin kotitekoisia sivuja (katso sivut täältä). 

Nyt Tuulet ja myrskyt -musiikkivideo jatkaa samaa teemaa, sillä se on jopa lyriikkavideoksi poikkeuksellisen pelkistetty. Videon alussa CMX kertoo videosta seuraavaa:

"Tällaisia pitää tehdä, kun levy-yhtiöllä ei ole enää antaa budjettia kunnon videoihin. Ja tällä tavalla saadaan sinkku esiin YouTubeen. Niin, ettei kenenkään muun tarvitse ladata biisiä laittomasti sinne"

Yhtye kertoo videollaan myös tulevan kiertueensa keikkapaikat, mutta harmittelee, että musiikkivideolla ei saa kertoa keikkapäiviä. Radiokanava SuomiRock päätti auttaa bändiä ja julkaisi kiertuepäivät Facebook-ryhmässään täällä.

CMX on mukana Kaikkien aikojen suomirock-biisi -äänestyksessä, jossa etsitään Suomen rockhistorian kovimpia kivijalkakappaleita. Osallistu äänestykseen osoitteessa www.radiosuomirock.fi

Lue myös: IL: Jussi Hakulisen yllätysveto: Panttasi Yön kultalevyt

Lue myös: Rakastatko Suomirockia? Viisi uutuuskappaletta, joita ei kannata ohittaa

Kilpailut

Uusimmat