Kuva: Mikko Räsänen

UMK:n väripilkku Club La Persé: "Günther tuntuu köykäiseltä meidän rinnallamme"

25.11.2016 08:00 - Iiro Myllymäki

Club La Persén jäsenet kokevat kilpailevansa UMK:ssa vain toisiaan vastaan.

Tämän vuoden Uuden musiikin kilpailun näyttävin osallistuja on kiistattomasti Club La Persé. Helsingin underground-klubiskenen rakastama La Persé -kollektiivi havittelee nyt Suomen euroviisuedustajan paikkaa My Little World -kappaleella, jonka on tuottanut suomalaisen tanssimusiikin suurnimi Jaakko ”JS16” Salovaara.

”Enemmän on enemmän” -asenteella itse itsensä stailaava bändi ei keskiviikkoisessa UMK-pressitilaisuudessa osannut nimetä itselleen pahinta kilpailijaa mittelössä.

- Olemme niin uniikki oma maailmamme, että meillä ei sillä tavalla ole kisaa olemassa paitsi toisiamme vastaan. Keskenämme kisaamme siitä, kenellä on paras look, Jean Michelle kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Inspiraatio Lontoon klubeilta

Pressitilaisuuteen mentäessä UMK-kilpailijat eivät olleet kuulleet lainkaan kilpakumppaniensa kappaleita, ja tilaisuudessakin niistä kuultiin vain pienet pätkät. Lähin vertailukohta Club La Persén tanssijytkeelle löytynee kilpailun kohauttajasta, ruotsalaisen Güntherin ja Espanjasta Suomeen muuttaneen Daniel Sanzin muodostamasta eurodance-duosta. Club La Persén Jean Michelle ei kuitenkaan vertailisi heitä keskenään.

- Me olemme niin eri skeneä. Olemme enemmän underground. Saamme inspiraatiomme Lontoon 80-luvun klubielämästä. Günther tuntuu aika köykäiseltä meidän rinnallamme. Meidän tarinamme on paljon syvempi, Jean Michelle sanoo.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella Club La Persén kilpailukappaleen alta:

Lue myös: Suomen euroviisuedustajan haussa raju muutos - suomalaisilla vain puolet äänivallasta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat