Kuva: Senja Rapila

Suomen lupaavin naisartisti Alma Me Naisille: Koulukiusaaminen jätti syvät arvet

01.12.2016 10:13 - Anna Hopi - Luettu 1 302 kertaa

20-vuotias Alma keikkailee kansainvälisillä lavoilla. Diiva hän ei ole, koska on käynyt kovan tien menestykseen.

Karma-superhitistään tunnettu Alma on tämän hetken lupaavin suomalainen kansainvälisen tason laulaja. Neonkeltaisesta hiuspehkostaan tunnettu parikymppinen neito luottaa persoonalliseen tyyliinsä, mikä on myös saanut kehuja. On hyvä, ettei Alma ole kopio muista naisartisteista, vaan jotain ihan omaansa.

Lapsuudessa erilaisuudesta oli kuitenkin haittaa. Alma oli ala-asteella koulukiusaajien piinan kohde. Tyttö jätettiin tahallaan kaveriporukoiden ulkopuolelle. Se teki Almasta sopeutujan, joka halusi olla vain samanlainen kuin muut.

Laulaja myöntää Me Naisten haastattelussa, että kiusaaminen jätti rumat arvet ja hän olisi voinut syrjäytyä ilman hyviä ystäviään. Lisäksi toipumisessa autti musiikki. Helpotti, kun Alma tajusi olevansa jossain asiassa todella hyvä. 17-vuotiaana Idols-ohjelmaan osallistuminen ei heti avannut ovia, mutta jälkikäteen Alma on tajunnut tarvinneensa lisävuosia kasvamiseen.

Hän koki koettelemuksia myös vanhempiensa sairauksien vuoksi. Isä joutui MS-taudin takia pyörätuoliin 15 vuotta sitten, Alman äidillä taas on reuma.

Laulaja sanoo, että vaikeuksien voittamiseen on yksi resepti.

- Olen itsepäinen tyyppi, en anna periksi ja haluan aina ylittää itseni. Kiusaamisen jälkeen elämä voi jatkua kahdella tavalla: joko ottaa kokemuksen vahvuudekseen tai jää sen painon alle. Itse onnistuin ensimmäisessä. Kiusaaminen opetti, etten anna kenenkään sanella, mitä teen, sanoo tähti.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: ALMA yhteistyössä kansainvälisen huippu DJn kanssa - kuuntele uusi kappale

Uusimmat