Kuva: AOP

Kosinta Coldplayn keikalla ei mennyt ihan putkeen - "Mitä v*ttua sinä täällä teet?"

10.12.2016 19:15 - Iiro Myllymäki

Lavalle tuotiin ensin väärä nainen.

Coldplay konsertoi perjantaina Australiassa Melbournessa ja jakoi keikallaan rakkauden ilosanomaa. Bändi oli päättänyt auttaa erästä faniaan kosinnassa ja kutsui kosinnan suorittavan miehen lavalle A Sky Full Of Stars -kappaleen keskellä. Lavalle kutsuttiin myös nainen kosittavaksi, mutta ensin lavalle saapunut nainen ei ollutkaan kosinnan kohde.

- Et siis ole se nainen, jota tämä mies on kosimassa? Mitä v*ttua sinä sitten täällä teet? Kiitos kuitenkin käynnistä, yhtyeen nokkamies Chris Martin totesi leikkisästi tajuttuaan mokan, ja yleisö räjähti nauramaan.

Lopulta kosiva mies, Lonardo Tanno, 31, sai lavalle mielitiettynsä Felicia Lien, 26, ja pääsi suorittamaan koskettavan kosinnan.

- Täällä Coldplayn, uuden parhaan ystäväni Chris Martinin ja koko Melbournen yleisön läsnä ollessa haluan sanoa, että rakastan sinua. Tuletko vaimokseni? Tanno kysyi ja polvistui naisystävänsä eteen sormuksen kanssa.

Nainen suostui kosintaan ja pari vaihtoi suudelman ennen kuin Coldplay jatkoi A Sky Full of Stars -kappaleen soittamista.

Katso video tilanteesta alta:

Lue myös: Paluu tulevaisuuteen -tähti nousi lavalle Coldplayn kanssa - katso video

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat