Kuva: AOP

Saara Aalto areenakeikalle - paljasti myös lisätietoja levytyssopimuksesta

20.12.2016 17:18 - Reija Saarinen

Aalto kertoi myös tehneensä levytyssopimuksen Sonyn kanssa.

Britannian X Factorissa toiseksi sijoittunut Saara Aalto, 29, on solminut levytyssopimuksen Sonyn kanssa. Kyseessä on yhteistyösopimus Ison-Britannian ja Suomen Sonyn välillä. Uutta musiikkia Aallolta saadaan ensi vuoden puolella.

Levytyssopimuksen lisäksi on luvassa huima areenakeikka. Iltalehden mukaan keikka järjestetään Hawrtwall Arenalla pääsiäisenä. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin keskiviikkona

Aalto myös vihjailee, että In my wildest dreams -nimisessä konsertissa nähdään vierailemassa maailmantähtiä.

- Konsertin nimi kuvastaa mun tunteita täysin: In my wildest dreams ... en siis todellakaan olis kuvitellut vielä pari kuukautta sitten, että mulla tulee olemaan oma konsertti Hartwall Arenalla! Mutta nyt kun se tehdään, niin se tehdään sitten täysillä! Upeat puitteet, maailmanluokan show, huippubändi, tanssijat, asut ... tästä tulee mun elämäni konsertti ja toivon, että se tuo ihmisille yhtä paljon iloa kuin koko X Factor -syksykin. Kierrän virallisella X Factorin areenakiertueella koko helmi- ja maaliskuun ja on parasta päästä tekemään tällainen iso spektaakkeli lopulta myös Suomessa kiitoksena kaikille suomalaisille, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet mua koko syksyn ajan. Iso kiitos kaikille ja tehdään unelmista totta!"

Lue myös: Saara Aallon lesbokommentti närkästytti suomalaisia - julkaisi vastauksen kritiikkiin

Kilpailut

Uusimmat