Kuva: Mikko Räsänen

Ismo Alangon ex-vaimo Anna-lehdelle: "Annoin miehelleni tähtiroolin perheessämme"

12.04.2017 11:03 - Anna Hopi

Muusikko Ismo Alanko ja näyttelijä-terapeutti Kirsti Kuosmanen päätyivät eroon 27 vuoden jälkeen.

Se kirpaisee edelleen Kirsti Kuosmasta, joka avautuu aiheesta pitkässä haastattelussa Anna-lehdelle. Hän kertoo olleensa eron jälkeen pitkään tyhjän päällä ja miettineensä, miten voi jatkaa elämäänsä yksin näin monen vuoden jälkeen. Kuosmanen kuvailee muusikko Ismo Alankoa parhaaksi ystäväkseen, jonka kanssa koettiin vuosien ajan ylä- ja alamäet.

Rakkaus vain muutti muotoaan vuosien varrella ja sitten loppui. Pari tapasi toisensa 1980-luvun alussa Lontoossa Sielun veljien keikan yhteydessä, jossa heidät esiteltiin toisilleen. Rakkaus syttyi, ja pari eli jonkin aikaa etäsuhteessa, kun Ismo keikkaili Suomessa ja Kirsti asui Lontoossa ja kävi näyttelijäkoulua. Esikoispoika syntyi perheeseen, kun Kirsti täytti 30 vuotta. Se masensi, koska vanhemmuus nosti esiin lapsuuden traumat.

Toinen lapsi syntyi vuonna 2000, ja siitä selvitiin jo helpommin. Perhe-elämä vei voimia ja stressi söi suhdetta. Pari meni naimisiin vuonna 2008, mutta suhde oli jo alkanut ajautua erilleen. Seksielämä kuivui, ja pariterapia ei enää auttanut.

Eron jälkeen Kirsti on tajunnut paljon itsestään ja menneestä avioliitosta.

- Annoin Ismolle tähtiroolin perheessämmekin. Ehkä lapsena opin, että olen turvassa, kun en vaadi liikaa tilaa. Pieneksi jääminen on keino hakea turvaa ja yhteenkuuuluvaisuutta, hän pohtii lehdelle.

Kuosmanen on lähtenyt etsimään itseään ja pitää nykyään naisille suunnattuja elämäntaitokursseja.

Lähde: Anna.

Lue myös: Ismo Alangon uudella musiikkivideolla pohditaan vanhentumista – katso Vanha nuori

Lue myös: Ismo Alanko menetti iskelmäneitsyytensä - katso kuvagalleria

Kilpailut

Uusimmat