Kuva: Senja Rapila

Isac Elliot kyllästyi tultuaan aina verratuksi Robiniin: "Hyvä, että se on loppunut"

05.05.2017 18:45 - Senni Loikala

SHE-kappaleen tänään perjantaina julkaissut Isac Elliot arvostaa Robinia ihmisenä ja artistina, mutta ei halua tulla verratuksi häneen.

Maailmallakin uraa luova teinipoppari Isac Elliot, 16, muistaa ajat, jolloin häntä verrattiin aina supersuosittuun Robiniin, 18. Molemmat popparit nousivat julkisuuteen varsin nuorina: Elliot oli esikoisalbuminsa ilmestyessä vain 12-vuotias ja Robin puolestaan 13-vuotias.

- Tuo Robiniin vertaaminen oli jossain vaiheessa tosi trendikästä ja se otettiin esille lähes kaikissa haastatteluissa. Se on hävinnyt, mikä on hyvä, Elliot kertoo.

- Ei sillä, ettenkö tykkäisi Robinista. Hän on loistava tyyppi ja tekee loistavaa uraa, mutta me halutaan molemmat tehdä omaa juttuamme, laulaja selventää.

Aiemmin tässä kuussa Isac Elliot julkaisi 457 000 seuraajan Instagram-tilillään yhteiskuvan Robinin kanssa. Katso otos alta.

View this post on Instagram

Fun day🙏🏼

A post shared by Isac Elliot (@isacelliot) on

Ulkomailla Elliot tulee vieläkin verratuksi kanadalaispoppari Justin Bieberiin, joka nousi maailmanmaineeseen 15-vuotiaana. Lieneekin kiinnostavaa tietää, miten Elliot suhtautuu tullessaan verratuksi Bieberiin?

- Ulkomailla sanotaan, että olen Skandinavian Justin Bieber. Onhan se hienoa, Bieber on tehnyt upeaa uraa - en silti sano, että hän olisi tehnyt kaiken hyvin. Mutta hän on menestynyt ja tosi taitava, joten se on positiivista.

Justin Bieber nousi poptähdeksi jo nuorena ja Isac Elliot tulee usein verratuksi kanadalaispoppariin ulkomailla ollessaan. (kuva: AOP)

Elliot julkaisi perjantaina uuden singlen, joka kantaa nimeä SHE. Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele kappale kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Isac Elliot, 16, ei saa treffipyyntöjä lainkaan kasvotusten - "Kukaan ei uskalla kysyä suoraan"

Lue myös: Isac Elliotin, 15, jättitulot ovat säästössä: "Saan vieläkin kuukausirahaa 50 euroa"

Lue myös: Isac Elliot, mistä maasta löytyvät kiihkeimmät fanit?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat