Kuva: AOP

One Direction -hurmuri Harry Stylesin ensimmäinen sooloalbumi julki - kuuntele

12.05.2017 07:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Styles on ollut mukana tekemässä jokaista levyn kappaletta.

Harry Styles on julkaissut tänään ensimmäisen, omaa nimeään kantavan, sooloalbuminsa.

Ensimmäisen maistiaisen musiikkityylistään Styles, 23, antoi huhtikuun alussa massiivisen Sign of the Times –singlen muodossa. Single nousi iTunesin ykköseksi samantien 84 maassa ja Spotifyyn se on kerännyt striimejä jo yli 76 miljoonaa kappaletta. 

Singlestä julkaistiin myös Skotlannissa kuvattu musiikkivideo. Sen ohjasi ranskalainen ohjaaja/muusikko Yoann Lemoine. Katso video alta. 

Styles on esitellyt uusia kappaleitaan maailmalle jo ennen albumin julkaisua. Ever Since New York sai maailman ensiesityksensä, kun Styles teki ensimmäisen TV-esiintymisenä Saturday Night Livessä huhtikuussa. Kappaleen Carolina hurmurilaulaja esitti ensimmäistä kertaa albuminjulkaisuviikolla Today Showssa. Toukokuun 2. päivä ensisoittonsa sai puolestaan kappale Sweet Creature. Myös Woman -kappaleesta on kuultu pätkiä. 

Albumilta löytyy yhteensä 10 kappaletta, joiden teksteistä pääosin vastaa Styles itse ja tuotannosta vastaa Jeff Bhasker. Kuuntele albumia alta, tai tästä

Laulaja Ed Sheeran on aikaisemmin paljastanut Stylesin olevan niin sanotusti "hyvin varusteltu". Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä

Lue myös: 2-vuotias pikkupoika on kuin ilmetty One Directionin Harry Styles - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat