Rajaton keikkaillut yhdessä jo 20 vuotta - juhlakonsertti tulossa marraskuussa

19.05.2017 08:53 - Anna Hopi

Konsertissa nähdään vierailijoina yhtyeen muusikkoystäviä.

Uransa aikana lauluyhtye Rajaton on täyttänyt konserttisaleja ja myynyt yli 400 000 albumia. Kokoonpanolla on takanaan 20 vuotta. Kulunutta taivalta juhlistetaan Helsingin Finlandia-talossa 4. marraskuuta. 

Yhtye työstää paraikaa Tuhansien laulujen maa -työnimellä kulkevaa levyä. Ensijulkaisu albumilta on Rauli "Badding" Somerjoen Paratiisi, jonka voit kuunnella alta.


- Sehän on sattumaa, että Suomi täyttää 100 vuotta ja me 20, mutta samalla juhlalevyn teemaa ei tarvinnut miettiä kauaa, vaan se tuli aika luontevasti. Levyn tekeminen työllistää tätä alkuvuotta aina heinäkuuhun asti, ja se on ollut jo nyt hirveän hauska ja erilainen prosessi, Jussi Chydenius kertoo ja lisää äänestyksen kautta löytyneiden Suomi-hittien paljastuneen yhtyeellekin vasta tammikuussa.

- Ja iso liuta nimekkäitä vierailijoita levyllä tuo hienon oman juhlavan lisänsä, hän lisää.

- Me ollaan ladattu muutenkin ihan tieteoisesti tähän vuoteen muutenkin paljon erilaisia juttuja. 20 vuotta on mille tahansa bändille pitkä aika, ja tietysti se, että me ollaan vieläkin lähes samassa kokoonpanossa, on myös juhlistamisen arvoinen asia. Yritämme nauttia tästä kaikesta kiireen keskellä.

Yhtye on julkaissut uransa aikana 16 levyä, ja pitkän uran varrelta kuullaan kappaleita Finlandia-talossa. Yhtye suuntaa vuoden lopussa myös 15. kerran perinteiselle joulukonserttikiertueelle.

Rajaton 20-vuotisjuhlakonsertti

Finlandia-talo

4.11.2017 klo 19.00

Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä täällä.

Lue myös: Rajaton levytti The Beatlesin klassikkoalbumin uudelleen

Kilpailut

Uusimmat