Kuva: AOP

Gösta Sundgvistin kunniaksi kaksi konserttia - mukana Jouni Hynynen ja Jarkko Martikainen

19.06.2017 13:20 - Anna Hopi

Musiikkilegendaa elämäntyötä halutaan kunnioittaa konserttien voimin.

Legendaarisen Leevi & The Leavings -yhtyeen nokkamiehen Gösta Sundgvistin syntymästä on tänä vuonna kulunut 60 vuotta. Sundgvist menehtyi 16. elokuuta 2003, ja nyt lähestulkoon tasan 14 vuotta myöhemmin järjestetään muistokonsertit Helsingin Tavastia-klubilla sekä Tampereen Klubilla. Gösta In Memoriam -konserteissa lavalle nousevat Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen, Siiri Nordin ja Jarkko Martikainen, jotka laulavat yhtyeen kuuluisimpia kappaleita.

Gösta In Memoriam-konsertit järjestetään Helsingin Tavastia-klubilla 16. elokuuta sekä Tampereen Klubilla 24. elokuuta. Esiintymässä nähdään myös Leevi & The Leavings-yhtyeessä soittaneet muusikot, kitaristi-basisti Risto Paananen, kitaristi Juha Karastie ja rumpali Niklas Nylund.

"Elämäkerta kunnioittaa muistoa"

Göstan muistoa kunnioitetaan myös julkaisemalla Leevi & The Leavings -yhtyeen tuotantoa uudelleen. Tänä vuonna Svart Records kautta ilmestyvät Suuteleminen kielletty ja Mies joka toi rock´n´rollin Suomeen, Kadonnut laakso ja Raha ja rakkaus, Perjantai 14. päivä ja Häntä koipien välissä sekä Musiikkiluokka ja Varasteleva joulupukki. Lisää Leavings-vinyyleitä ilmestyy ensi vuoden aikana.

Gösta Sundgvistista tullaan julkaisemaan elämäkerta, joka kantaa nimeä Gösta Sundqvist − Leevi and the Leavingsin dynamo. Kirja kertoo julkisuutta ja keikkailua karttaneen tähden elämään ja mieheen myytin takana. Elokuussa julkaistava kirja koostuu Sundqvistin kanssa työskennelleiden sekä ystävien haastatteluista, arkistomateriaalista sekä Sundqvistin laajan tuotannon esittelystä ja analysoinnista.

 
 
16.8. Helsinki, Tavastia, Gösta In Memoriam

Leavings-orkesteri plays Leevi & The Leavings (Nylund, Karastie, Paananen)

Solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin, sekä Jarkko Martikainen

Juontajana Njassa

Liput: 26€

Ovet: 20:00

Ennakkoliput Tiketistä, katso ne täältä.


 
24.8. Tampere, Klubi, Gösta In Memoriam

Leavings-orkesteri plays Leevi & The Leavings (Nylund, Karastie, Paananen)

Solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin, sekä Jarkko Martikainen

Juontajana Njassa

Liput: 24,60€  / 26€ ovelta.

Ennakkoliput Tiketistä, katso ne täältä.
 

Lue myös: Riisuttu: Jouni Hynynen avautuu rakastavasta suhteestaan viinaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat