Riisuttu: Jouni Hynynen avautuu rakastavasta suhteestaan viinaan

03.07.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Riisuttu-netti-tv-sarjassa Suomen tunnetuimmat muusikot riisutaan julkkiksen rooleistaan ja näytetään tuntevina ja haavoittuvina ihmisinä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja Jouni Hynynen, 46, kertoo Voice.fi:n Riisuttu-netti-tv-sarjan viimeisessä jaksossa toimittaja Heli Thorénille avoimesti viinanhuuruisesta julkisuuskuvastaan. ”Känniääliön” roolin taakse on ollut turvallista mennä, Mies ei ole kokenut itsestään puhumista luontevaksi, ja sosiaaliset tilanteet ahdistavat Hynystä edelleen.

- Se, että olen oppinut puhumaan itsestäni näin avoimesti, on pitkän työn tulos. Se ei ole minulle luontainen piirre. Sen takia on ollut helppo vetää se puoli pulloa kossua ennen kuin menee antamaan haastatteluja. Silloin asiat tuntuvat luistavan vähän paremmin, Hynynen sanoo.

Ei ryyppäämistä tyttären nähden

Hynynen kokee, että hänellä on ”rakastava" suhde viinaan.

- Aikataulutan juomistani vahvasti, mikä on tietysti helvetin huolestuttavaa. Mietin, että tuossa on sellainen rako, että voin ottaa vähäsen. Silloin kun olen tyttäreni kanssa, juominen ei ole mitään ankaraa ryyppäämistä. En tiedä, osaanko enää ankarasti ryypätäkään, Hynynen kertoo.

Bändin kanssa studiolla työskentely sujuu yleensä kosteissa tunnelmissa. Yksin Hynynen ei tissuttele, sillä sitä hän pitää ”helvetin surullisena”.

Eroa purettiin huutamalla

Hynynen sanoo, että hänellä on hyvät välit entisen naisystävänsä ja vuonna 2004 syntyneen tyttärensä äidin kanssa.

- Edes erovaiheessa ei ollut mitään häslinkiä. Totta kai tilannetta purettiin ensin kevyesti huutamalla, mutta kun asiat saatiin selviksi, ei ollut mitään ongelmaa, Hynynen sanoo.

Katso koko haastattelu yltä niin kuulet, miten Hynynen kuvailee naisystäväänsä näyttelijä Mari Perankoskea ja onko hän oppinut jotain uutta rakkaudesta nykyisessä suhteessaan.

Lue myös: Riisuttu: Jonna Tervomaa kokee ihmisvihaa ilkeyden takia

Lue myös: Riisuttu: Janna kääntää masennuksen tunteet voimavarakseen

Lue myös: Riisuttu: Samu Haber kertoo, miten menestys nousi päähän

Lue myös: Riisuttu: Krista Siegfrids murtuu itkuun puhuessaan elämänsä kipukohdista

Suosittelemme

Uusimmat