Kuva: Mikko Räsänen

Katri Helena mukana Rajaton-yhtyeen uudella singlellä - kuuntele

21.06.2017 12:49 - Anna Hopi

Rajaton teki oman version legendaarisen iskelmätähden hittikappaleesta.

Lauluyhtye Rajaton teki oman version Puhelinlangat laulaa -kappaleesta. Biisillä vierailee Katri Helena, joka teki aikoinaan kappaleen tunnetuksi Suomen kansalle. Rajattoman Jussi Chydeniuksen sovittama kappale on toinen näyte yhtyeen 3. marraskuuta julkaistavalta Tuhansien laulujen maa -albumilta, jolla kuullaan versioita Suomen historian hienoimmista sävellyksistä ja sanoituksista.  Albumi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja 20-vuotiasta Rajatonta.

Yhtyeen 20-vuotisjuhlakonserttia vietetään Finlandia-talolla 4. marraskuuta.

- Kun idea Rajattoman Suomi 100 -teemaisesta albumista alkoi muotoutua, tuli meille idea myös vierailevien solistien, ’suurien suomalaisten äänten’ mukaan kutsumisesta. Ensimmäisellä singlejulkaisulla Paratiisi saimme kunnian käyttää Rauli Badding Somerjoen alkuperäistä lauluraitaa, kertoo yhtyeen Jussi Chydenius.

- Nyt toisena sinkkuna julkaistavassa Puhelinlangat laulaa -kappaleessa toimii solistina itseoikeutetusti todellinen sinivalkoinen ääni, Katri Helena. On suuri kunnia saada hänet mukaan levyllemme ja tuntuu uskomattomalta, että kappaleen alkuperäisestä julkaisusta on jo 53 vuotta.

Kuuntele kappale alta.

Katri Helena palaa juhannuksena tanssilavoille - lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat