Kuva: AOP

Britney Spears otti kantaa syytöksiin playbackin käytöstä keikoilla: "Ne todella ärsyttävät minua"

28.06.2017 14:30 - Iiro Myllymäki

Britney Spears väittää, että hänen konserteissaan kuullaan hänen livelauluaan taustanauhan ohella.

Britney Spearsia on hänen uransa aikana useaan otteeseen syytetty siitä, että hän ei konserteissaan laula livenä vaan käyttää taustanauhaa. Nyt Britney Spears on ottanut kantaa syytöksiin playbackin käytöstä. Naiselta kysyttiin israelilaisen tv-kanavan haastattelussa, kuinka paljon hän laulaa livenä Piece of Me -konserteissaan.

- Olen iloinen, että otat tämän kysymyksen esiin, koska tämä on aika hauska juttu, Spears aloitti vastauksensa.

- Monet luulevat, että en laula livenä. Koska tanssin niin paljon, käytän yleensä vähän playbackia, mutta keikoillani käytetään yhdistelmää laulustani ja playbackista. Syytökset todella ärsyttävät minua, koska huhkin niin kovasti lavalla ja laulan samaan aikaan eikä kukaan oikeastaan anna minulle siitä koskaan kiitosta, Spears sanoi.

Managerikin kommentoinut

Britney Spears on viimeisimmät vuodet esiintynyt Las Vegasissa Piece of Me -konsertissaan. Tämän konserttisarjan alussa myös Spearsin manageri Adam Leber otti kantaa syytöksiin liiallisesta playbackin käytöstä.

- On käytännössä mahdotonta laulaa koko ajan samalla ja tehdä sitä mitä hän tekee show’ssa. Hän laulaa joka kappaleessa, jossa hänen on mahdollista laulaa. Ei ole mahdollista tanssia 90 minuuttia putkeen ja laulaa koko ajan samalla, Leber kertoi.

Alta voit katsoa fanin koostaman konserttivideon Piece of Me -show'sta:

Lue myös: Miltä Britney Spears kuulostaa ilman äänenkäsittelyä? Kuuntele paljon puhuva raita

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat