Kuva: AOP

Adele joutui perumaan konserttinsa: "Olisi vähättelyä sanoa, että sydämeni on murtunut"

01.07.2017 09:46 - Tiina Svensk

Artisti kirjoitti henkilökohtaisen viestin kaikille faneilleen pian peruutuksen jälkeen.

Jättihiteillään listasijoituksia kerta toisensa jälkeen rikkonut Adele joutui perumaan viikonlopun konserttinsa. Artistilla oli jäljellä kaksi esitystä Wembley Stadiumilla Lontoossa, mutta hän joutui tuottamaan faneilleen karvaan pettymyksen: äänihuulensa vaurioittanut artisti sai lääkäriltä määräyksen levätä, jolloin viikonlopun keikat jouduttiin perumaan.

Myös artisti itse tuntuu olevan äärimmäisen pettynyt tilanteeseen, sillä pian peruutuksen jälkeen hän julkaisi viestin Facebook-sivuillaan. Viestissä laulaja kertoo kamppailleensa äänensä kanssa jo kahdella edeltävällä keikalla.

"Lääkärin mukaan en voi esiintyä viikonlopun aikana. Olisi vähättelyä sanoa, että sydämeni on murtunut", laulaja avautuu päivityksessään.

Laulaja kertoi myös harkinneensa laulavansa playbackina, mutta hän ei haluaisi huijata fanejaan, vaikka haluaisikin esiintyä heille viikonloppuna hyvin paljon.

"Olisin halunnut tehdä tämän saavutuksen urallani ja toivon, ettei minun täytyisi kirjoittaa tätä viestiä", Adele lisää. Adelen mukaan neljä esitystä Wembley Stadiumilla olisivat olleet hänen uransa huippuhetki.

Viestin lopussa Adele muistuttaa, että lipuista saa korvauksen, jos korvaavia konsertteja ei voida sopia. Lisää tietoa lippujen mahdollisesta korvaamisesta ja palautuksesta on tulossa pian. Laulaja päättää viestinsä anteeksipyyntöön:

"Olen pahoillani. Rakastan teitä. Olen niin pahoillani, antakaa minulle anteeksi."

Lue Adelen viesti kokonaisuudessaan alta. Jos viesti ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Adele-faneille surullisia uutisia: Tähti ei enää välttämättä lähde kiertueelle

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat