Neumann, 57, hurmaantui Dingo-faneista: "Kaikesta huokuu kunniotus"

01.07.2017 23:04 - Anna Hopi

Iskelmä Himoksen festariyleisö kuumeni Dingon keikasta.

Dingo on vetänyt kiertueestaan kolme keikkaa. Solisti Neumannin mukaan kasariyhtyeen paluu on otettu yleisössä lämpimästi vastaan.

- Bändi soi hyvin, ja meillä on hauskaa yhdessä. Se on soittamisen suola, ettei tarvitse mennä lavalle nyrpistelemään ja olla liian tosissaan. On kiva, että esiintymisessä on rentoutta, kuten meillä nyt. Toivotaan, että koko kesä menee hyvissä keikkamerkeissä, mies kertaa Iskelmäfestivaaleilla.

Bar Kinossa Porissa bändi veti kesän ensimmäisen keikan jokin aika sitten. Tuolloin yhtyeen rumpali Juha "Quuppa" Seittonen veti paitansa pois päältä kesken keikan ja aiheutti yleisössä kirkumista. Neumann hymyilee, kun asiasta muistutetaan.

- Meillähän on itseasiassa tiukka skaba Quupan kanssa bändin suosituimman jäsenen tittelistä, Quuppa on voitolla niukasti, hän on teinihirviö, hän nauraa.

Neumannin mieltä lämmittää tunnelma, joka yleisössä on ollut bändin paluukeikoilla. Hän painottaa, ettei ota mitään itsestäänselvyytenä.

- Se on vau, jumalauta, kun jengi tulee paikalle. Jokainen keikkasetissä vedetty biisi on toiminut eri tavoin, ja vanhat klassikot on otettu hyvin vastaan. Onhan se niin, että kun Levoton tuhkimo tulee, niin kenttä siinä vaiheessa repeää ja ratkeaa liitoksistaan, hän sanoo.

- On hienoa pyöriä täällä Iskelmäfestivaaleilla, ja kuulla huutoja, että "jee, Dingot tulevat!" Se lämmittää mieltä. Fanit ovat lähestyneet asiallisesti ja kyselleet, mitä meille kuuluu nyt. Kaikesta huokuu kunnioitus, siitä kiitos ymmärtävälle yleisölle.

Lue myös: Onnellisessa parisuhteessa elävä Neumann: "Osoitan rakkauttani huomioimalla toista"

Kilpailut

Uusimmat