Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholm käyttää pienen omaisuuden vaatteisiin: Haluan näyttää hyvältä naisten silmissä

31.07.2017 10:15 - Anna Hopi

Laulaja Olli Lindholm pitää itsensä hyvässä kunnossa, koska haluaa kunnioittaa fanejaan.

Muusikko saa naisia - sen tietää laulaja Olli Lindholm. Mies on kuitenkin villit vuotensa nähnyt. Nyt tähden elämän täyttää arki Eveliina-naisystävän kanssa. Hän ei kaipaa enää aikoja, jolloin kiinnostuneita naisia riitti joka sormelle.

- Tämä on elämääni juuri nyt. Luulen, että asiat olisivat eri tavalla jos olisin 25 vuotta nuorempi. Naisten huomio imartelee ja tuntuu hyvältä. Yksi syy, miksi pidän itseni kunnossa on ihailu. Missä tahansa työssä tuntuu hyvältä, kun saat kehuja osaksesi, hän toteaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lindholm antaa asiasta käytännön esimerkin.

- Viime keväänä The Voice of Finland -lähetyksissä oli tärkeää, että minulla oli valkoinen puku finaalijaksossa. Se maksoi perkeleesti, mutta se oli tärkeä asia. Stailisti sanoi, että anna palaa vaan, Olli selostaa.

- Joka jaksossa minulla oli uusi pikkutakki, eivätkä ne halpoja olleet. Mietin silti, että maksakoot mitä maksavat, haluan näyttää TV-ohjelmassa hyvältä. Jos minut on palkattu siihen, minulta odotetaan jotain muutakin kuin että vaihdan kengät vääriin jalkoihin. Haluan, että ihmiset vaistoavat, että olen tosissani asioissa, joita teen.

(kuva: Nelonen)

"En tee juttuja, joissa en ole tosissani"

Yö-nokkamiehen juron kuoren alta löytyy itsensä vakavasti ottava artisti, joka haluaa tehdä hyvän vaikutelman muihin.

- Välillä on epäilty, että olenko liiankin ankara itselleni. On myös mietitty, olenko liian huumorintajuton, hän avaa.

- En yleensä lähde mukaan projekteihin, jotka eivät kiinnosta. On kohteliasta työn tilaajaa kohtaan, että annan kaikkeni, Lindholm sanoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Olli Lindholmin terveysvaivat pahenevat - olkapään lisäksi ongelmia polvessa

Kilpailut

Uusimmat