Kuva: AOP

Jay-Z kutsui Coldplay-solisti Chris Martinia "nykyajan Shakespeareksi" - moni on eri mieltä

02.08.2017 15:00 - Iiro Myllymäki

Jay-Z on hyvä ystävä Coldplayn laulajan ja sanoitusten kirjoittajan kanssa.

Räppäri Jay-Z ja brittiläisen Coldplay-bändin solisti Chris Martin ovat ystäviä keskenään, ja nyt Jay-Z on antanut julkisesti vuolaita kehuja Martinille. Chris Martin vastaa bändinsä kappaleiden sanoituksista, ja hänen kynästään onkin lähtöisin monet hitit, joiden sanat moni osaa ulkoa. Jay-Z on nyt antanut ystävälleen suurta tunnustusta tämän lyyrisistä lahjoista.

- Olen ollut tällä alalla tarpeeksi kauan, jotta tunnistan nerot kun heitä vastaan tulee. Chris Martin on juuri sellainen. Tulevina vuosina brittiläiset tulevat muistelemaan häntä nykyajan Shakespearena. Hän on uskomaton artisti ja uskomaton biisinkirjoittaja, ja hän todella herää henkiin livenä esiintyessään, Jay-Z on sanonut haastattelussa Huffington Postin mukaan.

Monen mielestä räppärin sanat ovat olleet kovin liioiteltuja, eivätkä monet lähtisi vertaamaan Chris Martinia brittiläisen kirjallisuuden legendaan. Ihmiset ovat muun muassa Twitterissä jakanut uutiseen liittyen epäuskoisia gif-animaatioita:

"'Cause in a sky, 'cause in a sky full of stars I think I saw you." - Hmm, ehkä edistystä vielä tapahtuu", kommentoi eräs viitaten Coldplayn hittikappaleen sanoituksiin.

"Jos Chris Martin on nykyajan Shakespeare, niin enpä malta odottaa, että tulevat sukupolvet opettelevat Coldplayn sanoituksia englannin tunnilla", on yksi kommentoinut.

Lue myös: Jay Z myöntää hänen ja Beyoncén suhteesta: "Suhde ei perustunut täydelliseen luottamukseen"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat