Kuva: AOP

Pandora, 47, selvisi vuosien parisuhdehelvetistä: "Elämässäni on nyt rakkautta"

28.08.2017 17:45 - Anna Hopi

Ruotsalainen ysäritähti on löytänyt elämäänsä viimein tasapainon.

Ysäritähti Pandora, eli Anneli Magnusson on kohdannut elämässään isoja vastoinkäymisiä. Suurin niistä oli, kun selvisi, että oma manageri-aviomies oli syyllistynyt tähden tietämättä isoihin kirjanpitorikoksiin. Vaikka laulaja oli itse syytön tilanteeseen, hänet tuomittiin firman omistajana veropetoksesta ja veronkierrosta vuonna 2007.

Ongelmat eivät jääneet tähän: avioeron jälkeen Pandora löysi uuden miehen, rakastui ja sai lapsen. Liitto ei ollut onnellinen - mies osoittautui alkoholi-ongelmaiseksi ja kontrolloivaksi. Erotessaan nainen sai puolisolta uhkauksia, ja mies murtautui hänen kotiinsa eron jälkeen.

Artisti on käynyt pitkän tien, jotta on noussut takaisin tuhkista.

"Olen vihdoin saavuttanut tasapainon"

Nyt, vuonna 2017, Pandora kokee olevansa vapaa menneestä. Hän elää parisuhteessa itseään 12 vuotta nuoremman suomalaismiehen kanssa ja keikkailee tiiviisti.

- Olen juuri nyt hyvässä vaiheessa elämässäni. Olen 47-vuotias ja se on hyvä ikä. Elämäni on balanssissa. Minulla on rakkautta, järjestystä ja terveyttä - olen hyvässä kunnossa. Elämässäni on onnea, ja niin ei voi sanoa koko elämäni polusta, hän sanoo avoimesti Voice.fi-sivuston haastattelussa We Love The 90's -festivaaleilla.

- Minulla on ollut paljon vaikeuksia elämässäni ihan lapsuudesta asti. Toiset vaiheet ovat olleet rankempia, mutta teen yhä sitä, mitä todella haluan työkseni. Elämäni ympärillä on ollut pahuutta, mutta ne asiat eivät ole vieneet pois suurta rakkauttani, laulamista.

Pandora pystyy katsomaan menneisyytensä vaikeuksia armollisesti.

- Se antaa erityistä voimaa, että selvisit kaikesta. Et ole enää sama ihminen kuin nuorena, olet jotain enemmän. Pahoista asioista voi seurata hyviäkin asioita.

"Julkisuus ei enää ole hysteeristä"

Helsinki on tullut Pandoralle tutuksi, koska siellä asuu hänen suomalainen poikaystävänsä. Tähdellä on kuitenkin oma kotinsa Ruotsissa, jossa hän rauhoittuu artistielämän kiireiltä.

- Minut tunnistetaan sekä Helsingissä, että kotipaikkakunnallani Ruotsissa. Kun kuljen kotipaikkakunnallani, kukaan ei enää välitä. Olen asunut samassa paikassa 20 vuotta. Jos kuljen Tukholmassa tai Helsingissä, minut huomataan, mutta se ei ole hysteeristä. Voin elää sen julkisuuden kanssa, hän kertoo.

- Joskus tapaan kadulla tuntemiani faneja, ja se on todella hauskaa. Minusta fanini ovat olleet aina todella ihania.

Kuuntele alta Pandoran kappaleita.

Lue myös: Ysäriartistien videoilmiö leviää - nyt myös Pandora ja Waldo lähtivät mukaan

Uusimmat