Kuva: Mikko Räsänen

Koskettava tilanne herkisti Jannan keikalla: "On vaan tilanteita, jotka ovat käsinkosketeltavia"

24.10.2017 19:45 - Henna Koste

Sydämen kantaja -kappale sai laulajan liikuttumaan pari vuotta sitten.

Laulaja Jannan kappaleet kertovat hänen omasta elämästään. Laulaja paljasti, että myös tuore Tahdon-single kuvailee tavalla tai toisella hänen omaa tarinaansa. Tekstit ovat usein voimakkaita ja tunteisiin vetoavia. 

- On todella vaikeaa nimetä yhtä itseleni tärkeintä kappaletta omasta tuotannosta. Tahdon tuntuu tällä hetkellä tärkeimmältä. Sitä työstettiin pitkään ja se on vihdoin ulkona. Olen todella iloinen palautteesta, jota olen biisistä saanut, Janna kertoo.

Ajoittain myös vanhemmat kappaleet ovat ottaa tunteista vallan.

- Esitin Sellosalissa kappaleeni Sydämen kantaja, joka on herkkä rakkauslaulu. Yleisössä istui vanhempani ja isovanhempani, joilla on molemmilla takanaan pitkä liitto. Se on ainoa kerta, kun olen liikuttunut itse keikalla vähän liikaa, Janna muistelee parin vuoden takaista keikkaansa.

Laulaja sai kuitenkin koottua itsensä. Hän toteaa, että artistin tulisi pitää tunteensa kurissa esiintyessään. 

- Joskus on vaan tilanteita, jotka ovat käsinkosketeltavia ja lähellä tekstiä. Silloin voi tehdä vähän tiukkaakin. Mutta kyllä ne itkut on tulkitsijana itkettävä biisin tekovaiheessa studiossa. Keikoilla tulkinta pitää olla niin valmis, että pystyy välittämään tarinan yleisölle, laulaja tähdentää.

Lue myös: Janna laulaa uudelleen rakastumisesta - kertooko kappale omasta elämästä?

Lue myös: Janna jakoi kuvan itsestään 13-vuotiaana - tunnistaisitko tähteä?

Kilpailut

Uusimmat