Kuva: Senja Rapila

Pate Mustajärvi yllättää: soololevy ja -kiertue keväällä

15.11.2017 09:16 - Henna Koste

Pate Mustajärven Tyylillä-kiertue starttaa maaliskuussa.

Popedan nokkamies Pate Mustajärvi lähtee Tyylillä-kiertueelle maaliskuussa. Kiertue kattaa yhdeksän kaupunkia eri puolella Suomea. Se käynnistyy 8. maaliskuuta Oulusta ja päättyy Mustajärven kotikaupunkiin Tampereelle. Edellisen kerran Mustajärvi on tehnyt yhtä mittavan soolotuotantoonsa keskittyvän konserttisarjan vuonna 2013.

"Jotenkin tykkään tuosta sanasta, tyylillä. Se ei tarkoita vain ulkoista tyylikkyyttä vaan kuten tuossa biisissäkin kerrotaan, asiat voi niin ikään hoitaa tyylillä - olla kohtelias ja kunnioittava muita ihmisiä kohtaan”, Mustajärvi pohtii tuoreessa tiedotteessa. 

Parituntinen konserttielämys sisältää läpileikkauksen Pate Mustajärven 34-vuotisen soolouran ensimmäisistä hiteistä aina tuoreimman, juuri kiertueen alla julkaistavan pitkäsoiton sisältämiin kappaleisiin. Tuleva albumi on järjestyksessään artistin 11. soololevy. 

Mies on nyt myös ensimmäistä kertaa koko uransa aikana mukana myös soolokiertueensa tuotannossa.

”Iän ja kokemuksen myötä olen viimein ymmärtänyt, että on itseasiassa mukavaa olla tietoinen omaan uraan ja imagoon vaikuttavista tekijöistä, niistä pienistäkin asioista, jotka ennen tuntuivat laulajan roolin ohella tylsiltä”, artisti toteaa.

Lue myös: Suomirock-legenda Pate Mustajärvi menestyksen hinnasta: "Mustia päiviä ja vaikeita vuosia on ollut"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat