Kuva: Jan Lönnberg

Rajaton-yhtye teki historiaa - a cappella -levy ensimmäistä kertaa listaykköseksi

17.12.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Yhtyeen Tuhansien laulujen maa -albumilla vierailee suomalaisen musiikin kärkinimiä.

20 vuotta a cappella -tulkinnoillaan ilahduttanut lauluyhtye Rajaton on tehnyt suomalaista listahistoriaa. Yhtyeen Tuhansien laulujen maa on ensimmäinen albumi, joka on noussut Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle. A cappella tarkoittaa soitinsäestyksetöntä laulumusiikkia, eli toisin sanoen kaikki levyllä kuultavat äänet on tuotettu pelkällä ihmisäänellä.

Tuhansien laulujen maa -albumi sisältää versioita monista rakastetuista suomalaisista kappaleista. Albumi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja samalla myös 20-vuotiasta Rajatonta. Albumilla kuullaan vierailevina solisteina maamme eturivin artisteja ja jo edesmenneitä legendoja. Levyllä vierailevat Rauli Badding Somerjoki, Kari Tapio, Jenni Vartiainen, Martti Syrjä, Jari Sillanpää, Katri Helena ja The Real Group.

Rajaton on uransa aikana tehnyt noin 1500 esiintymistä 5 maanosassa ja 30 maassa sekä julkaissut 15 albumia ja 2 DVD:tä, jotka ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 400 000 kappaletta. Suomessa yhtye on saanut yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä.

Lue myös: Suomalaisyhtyeen levyllä kuullaan Kari Tapiota - "Kokonaisuus on tehty suurella kunnioituksella"

Kilpailut

Uusimmat