Kuva: Getty Images

David Guetta Suomeen - Weekend Festival julkisti ensimmäiset esiintyjänsä

29.01.2018 10:45 - Iiro Myllymäki

Weekend Festivalille saapuu myös rap-trio Migos.

Elektroniseen musiikkiin keskittynyt Weekend Festival on julkistanut ensimmäiset artistikiinnitykset ensi kesän festivaaleille. Suurimmat nimet julkistetuista esiintyjistä ovat ranskalainen DJ ja supertuottaja David Guetta ja yhdysvaltalainen rap-trio Migos.

Molemmat esiintyjät ovat aiemminkin olleet Suomessa keikalla. Migos ilahdutti suomalaisfanejaan viime kesänä Blockfesteillä, kun taas David Guetta on jo tuttu nimi Weekend Festivalilla. Mies on esiintynyt festareilla vuosina 2012 ja 2015.

Tänä vuonna festivaalille saapuvat esiintymään myös muun muassa hollantilainen future house -artisti Oliver Heldens, niin ikään hollantilainen elektronisen musiikin duo Showtek sekä netti-ilmiöksi Man’s Not Hot -kappaleella noussut rap-artisti Big Shaq. Kotimaisten artistien osalta julkistettiin toistaiseksi vain JVG:n esiintyminen.

Weekend Festival järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa, ja nyt festivaali kansoittaa ensimmäistä kertaa Hietaniemen uimarannan. 17.-19. elokuuta järjestettäville kolmipäiväisille festivaaleille odotetaan noin 100 000 kävijää.

Lue myös: DJ:n ammattia piikitellään hauskalla videolla - "Toin läppärini, haluatteko nähdä kun painan nappeja?"

Kilpailut

Uusimmat