Kuva: Getty Images

Lady Gagan terveys petti, peruu keikkansa - "Olen niin murtunut"

03.02.2018 11:28 - Iiro Myllymäki

Liian suuriksi yltyneet kiputilat pakottavat tähden jättämään kiertueensa kesken.

Pop-tähti Lady Gaga, 31, peruu maailmankiertueensa loput kymmenen keikkaa. Syynä ovat "vakavat kiputilat", jotka estävät naista esiintymästä. Päätös kiertueen keskeyttämisestä tehtiin yhdessä lääkäreiden kanssa. Gaga on ilmoittanut asiasta Facebook-sivullaan.

"Olen niin murtunut, etten osaa sitä sanoin kuvaillakaan. Tiedän vain, että jos en tee tätä, en voi enää seisoa kappaleideni sanojen takana. Lääkärini ovat suositelleet minulle toipumista kotona. Peruutamme loput 10 keikkaa Joanne-maailmankiertueelta. Rakastan tätä show'ta enemmän kuin mitään ja rakastan teitä, mutta tämä asia ei ole minun hallinnassani", Gaga kirjoittaa faneilleen.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Naisen oli määrä keikkailla vielä muun muassa Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Rio de Janeirossa. Keikkalippujen haltijat saavat rahansa takaisin, eikä naisen seuraavista keikoista ole tietoa.

Lady Gaga joutui vastaavan syyn takia keskeyttämään kiertueensa viime syksynä. Tuolloin keikkoja siirrettiin eteenpäin, ja nainen pääsikin takaisin tien päälle noin puolitoista kuukautta keikkojen perumisen jälkeen.

Lady Gaga kärsii fibromyalgia-sairaudesta, joka aiheuttaa kroonisia kiputiloja. Viime syksynä julkaistussa dokumentissa Gaga: Five Foot Two nähdään, miten tähti kamppailee kipujensa kanssa. Dokumentti löytyy Netflixistä. Voit katsoa dokumentin trailerin alta.

Lue myös: Lady Gaga saapui Grammy-gaalaan tyrmäävänä - muhkea helma aiheutti ongelmia, katso

Kilpailut

Uusimmat