Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aalto selittää somessa käyttämäänsä #SA6-hashtagia - "Se on osa menneisyyttäni"

15.02.2018 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Saara Aalto haluaa korostaa, että hänen tuleva albuminsa ei ole suinkaan hänen ensimmäisensä.

Laulaja Saara Aalto, 30, on monen nykyartistin tavoin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Etenkin Twitterissä nainen on käyttänyt päivityksissään aihetunnistetta #SA6, ja tämä lukee jopa hänen Twitter-profiilitekstissään. Voice.fi kysyi Aallolta, mitä hän tällä aihetunnisteella tarkoittaa.

Nainen kertoo, että #SA6:lla viitataan hänen tulevaan albumiinsa, joka on hänen kuudentensa. Albumi on ensimmäinen hänen Ison-Britannian X Factor -menestyksensä jälkeen, mutta nainen haluaa korostaa, ettei kyse ole millään muotoa hänen ensimmäisestä albumistaan.

- Olisi tuntunut feikiltä yhtäkkiä esittää, että mitään ei ole tapahtunut ennen tätä. Se on osa menneisyyttäni, ja olen todella ylpeä siitä, että olen tehnyt viisi levyä itse. Ne on tehty ilman mitään koneistoa omalla rahalla, Aalto kertoo.

Saara Aallolla on tällä hetkellä levytyssopimus Sony Music -levy-yhtiön kanssa. Nainen on työstänyt pitkään materiaalia albumilleen useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Aalto on tehnyt töitä muun muassa Kylie Minoguen, Pet Shop Boysin ja Cherin kanssa kappaleita tehneen Xenomania-tuotantotiimin kanssa ja Grammy-palkitun brittituottaja Mark Taylorin kanssa. Aalto kertoo, että hänen urassaan on nyt käynnissä selvästi uusi vaihe, mutta hän ei halua unohtaa menneisyyttään.

- Aiemmilla levyilläni on biisejä, jotka ovat kulkeneet mukanani aina ja tulevat aina kulkemaankin. Myös fanini rakastavat niitä. On ihanaa, että pystyy olemaan muuntautumiskykyinen. Nyt olen ikään kuin ”Saara kakkonen”. Elämässä on erilaisia kausia, ja tämä on nyt uusi kausi, Aalto kuvailee.

Saara Aallolta julkaistiin viime perjantaina Monsters-single, joka on hänen ensimmäinen julkaisunsa X Factorin jälkeen. Kyseessä on ensimmäinen naisen kolmesta euroviisuehdokasbiisistä. Seuraava Domino-niminen-kappale julkaistaan huomenna perjantaina, ja kolmas ehdokas Queens tästä viikon päästä. Yksi näistä kappaleista valitaan Suomen euroviisuedustuskappaleeksi 3. maaliskuuta järjestettävässä Uuden musiikin kilpailun finaalissa. Voit katsoa Monstersin musiikkivideon alta ja lukea Saara Aallon mietteistä kappaleesta tästä linkistä.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella Saara Aallon vuonna 2011 julkaistun albumin Blessed With Love alta.

Lue myös: X Factor Suomen tuomarointi hämmentää somessa, Saara Aalto puolustautuu: "Ei pelkkä laulukilpailu"

Kilpailut

Uusimmat