Kuva: Getty images

Pharrell Williamsin N.E.R.D-yhtye kesällä Suomeen!

22.02.2018 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Yhtye esiintyy Turun Ruisrockissa ensi kesänä.

Turun Ruisrock-festivaali on julkistanut uusia artistikiinnityksiä. Yksi tulevan Ruisrockin pääesiintyjistä on supersuositun tuottajan ja laulajan Pharrell Williamsin luotsaama N.E.R.D-yhtye.

Grammy-palkittujen tuottaja-artistien Pharrell Williamsin ja Chad Hugon sekä perkussionisti Shae Haleyn muodostama kulttiyhtye julkaisi viime vuoden lopulla seitsemän vuoden tauon jälkeen albumin NO_ONE EVER REALLY DIES. Rock- ja funk-elementtejä yhdistelevä hiphop-kokoonpano ottaa albumilla kantaa kotimaansa poliittiseen ja yhteiskunnalliseen ilmapiiriin. Yhtye on tehnyt levyllä yhteistyötä esimerkiksi Kendrick Lamarin ja Ed Sheeranin kanssa, ja albumilta löytyy muun muassa Rihannan kanssa levytetty hittisingle Lemon. Yhtyeen keulahahmo Williams on nähty Ruisrockissa aiemmin vuonna 2015, kun hän villitsi festivaaliyleisön soolokeikallaan.

Ensimmäisen albuminsa N.E.R.D julkaisi jo vuonna 1999. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat muun muassa She Wants to Move ja Rock Star.

Pharrell Williams on urallaan tehnyt yhteistyötä monien popin ja r'n'b:n suurimpien nimien kanssa. Hän on yhdessä Chad Hugon kanssa tuottanut kappaleita muun muassa Madonnalle, Britney Spearsille, Rihannalle ja Beyoncélle.

Aiemmin Ruisrock on ilmoittanut, että muun muassa The Chainsmokers, Dua Lipa, Alan Walker ja Clean Bandit saapuvat esiintymään Ruissaloon. Ruisrock järjestetään 6.-8.7.

Lue myös: Ruisrockiin kovia kiinnityksiä - Dua Lipa, Clean Bandit, Alan Walker...

Uusimmat