Kuva: Handout

Tippa-T muutti tyyliään ja paljasti herkemmän puolensa: Miksi olla jotain sellaista mitä ei ole?

09.03.2018 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tippa-T tunnetaan nykyään nimellä Tippa.

Tippa-T julkaisi tänään uutta musiikkia, mutta muutama asia on toisin kuin ennen. Mies tunnetaan nykyisin nimellä Tippa ja musiikki, sekin paljastaa artistista huomattavasti herkemmän puolen.

Miehen mukaan muutos ei ole tapahtunut yhden yön aikana, vaan sitä on tehty jo pidemmän aikaa.

- On muutosta tehty jo jonkun aikaa, ja pitkään kypsytelty. Nyt kuitenkin tulee ensimmäinen biisi ja nyt se vaihtuu virallisesti, Tippa kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Tipan mukaan muutoksen taustalla on muutamakin syy. Yksi niistä on se, että Tippa-T:ssä oli jotain sellaista, mikä ei enää tuntunut hyvältä.

- Olen pohjimmiltani aika ujo ihminen. Välillä tuntu siltä, että sitä yritti olla jotain mitä ei ole. Totuus on kuitenkin se, että en voi olla, tai yrittää olla muuta kuin olen.

- Minulla vie aikansa, että tutustun ihmisiin. Tippa-T:n kautta ihmisille on kehittynyt kuitenkin tietty kuva rääväsuisesta tyypistä ja se vähän ajautui väärään suuntaan. Ihmiset eivät ole nähneet sitä, millainen todella olen, Tippa jatkaa.

Hänen mukaansa tuleva levy onkin jotain ihan muuta, kuin mihin on aiemmin totuttu.

- Siinä ei ole mitään samaa kuin vanhassa. En mä tietenkään ihan täysin eri ihminen ole. Kyllä niissä tulevissakin biiseissä saattaa olla sitä läppää, mutta kyllä tämä virallinen juttu on tämä.

Tippa toivoo, että uusi, herkempi tyyli uppoaa myös vanhoihin faneihin.

- Toivon, että fanit ottavat uuden musiikin hyvin vastaan. Ja ainakin tähän mennessä olen saanut pelkästään hyvää palautetta siitä. Se on aina kiva, jos onnistuu tekemään jotain sellaista, mikä muuttaa ihmisten käsitystä.

Levyn ensimmäinen singlelohkaisu, Satuta mua, kertoo vaikeasta ihmissuhteesta ja siinä on mukana paljon henkilökohtaista sanomaa.

- Se on aika pitkälti omasta elämästä, niin kuin koko levykin. Biisit perustuvat omiin ongelmiin ja kokemuksiin. Toki se on taidetta, niin ei nyt ihan jokaista sanaa kannata miettiä, että onko se juttu juuri noin, hän summaa.

Uuden kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Miten suomalainen teinikaunotar löydettiin kansainväliseen suuryhtyeeseen?

Kilpailut

Uusimmat