Kuva: Nelonen

Uusi Idols-tuomari Maija Vilkkumaa muutti mielipiteensä ohjelmasta: "Kuinka väärässä olinkaan!"

26.03.2018 20:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aiemmin rock-tähti ei uskonut Idolsin olevan hyvä keino uusien artistien löytämiseksi.

Tänään Nelonen julkisti Idols Suomen tulevan kauden tuomariston. Paluun tekevää Jone Nikulaa lukuun ottamatta kaikki tuomarit ovat uusia tulokkaita Idolsissa. Tuomarinpenkille ensi syksynä alkavassa kilpailussa istuvat Nikulan lisäksi Elastinen, Jannika B ja Maija Vilkkumaa.

Maija Vilkkumaa kirjoittaa sosiaalisessa mediassa tunnoistaan Idolsin suhteen. Hän myöntää, että aiemmin hänellä ei ollut kovin myötämielistä suhtautumista formaattia kohtaan.

”Kun Idols aikoinaan alkoi, myönnän että suhtauduin siihen vähän epäilevästi. Tuntui, että kilpailumuoto ei voi mitenkään toimia, kun haetaan artistia - että artismi vaatii omaa rauhallista aikaa kehittyäkseen, kellareita ja treenikämppiä, pikkukeikkoja, omakustanteita. Kuinka väärässä olinkaan luullessani, että se, mun itseni kulkema tie, olisi ainoa tie!” Vilkkumaa kirjoittaa.

Maija Vilkkumaan mielestä television laulukilpailut ovat tuoneet suomalaiseen musiikkikenttään monia kiinnostavia artisteja.

”Vuosien aikana oon seurannut laulukilpailuja ja kiinnostukseni niitä kohtaan on koko ajan kasvanut. On ihan äärettömän kiehtovaa, kuka syttyy artistiksi kisan aikana, kuka ehkä vasta vuosia sen jälkeen, ja mikä kaikki siihen vaikuttaa. Oonkin tosi innoissani tästä hommasta. Toiveenani on pystyä tukemaan ja auttamaan ihan jokaista osallistujaa”, Vilkkumaa jatkaa.

Tiedotteessa rokkari pohtii, millainen tuomari hänestä Idolsissa kuoriutuu.

- Aion pyrkiä siihen, että tulen olemaan suhteellisen rehellinen ja suora. En halua olla ylimakeileva, mutta en myöskään missään nimessä aio, enkä halua olla ilkeä tai liian tuomitseva, Vilkkumaa sanoo.

Idolsin koelaulut ovat Helsingissä ja Oulussa ensi kesänä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki 16-30-vuotiaat artistiudesta haaveilevat.

Lue myös: Maija Vilkkumaa muistelee, miten hän haukkui PS-poliitikkoa natsiksi - "Sain melkein syytteen"

Kilpailut

Uusimmat