Kuva: Getty Images

Avicii teki itsemurhan? "Hän ei jaksanut enempää", perhe tiedottaa

26.04.2018 19:31 - Iiro Myllymäki

28-vuotiaana kuolleen DJ:n ja tuottajan perhe kertoo tiedotteessa, että Avicii kamppaili elämässään suurten kysymysten kanssa.

Vain 28-vuotiaana kuolleen Aviciin, oikealta nimeltään Tim Bergling, kuolinsyystä on tullut uutta tietoa. Aviciin perheen uusi tiedote viittaa siihen, että mies olisi tehnyt itsemurhan. Itsemurhasta miehen kuolinsyynä kirjoittavat muun muassa ulkomaiset mediat LADbible, Metro ja The Sun.

"Rakas Tim oli etsijä, herkkä taiteilijasielu joka etsi vastauksia eksistentiaalisiin kysymyksiin. Hän oli ylisuorittava perfektionisti, joka matkusti paljon ja työskenteli ankarasti sellaisella tahdilla, joka johti äärimmäiseen stressiin", perhe kertoo tiedotteessa.

Perhe kertoo, että kiertue-elämän lopetettuaan vuonna 2016 Avicii pyrki löytämään tasapainon elämäänsä. Hän halusi edelleen jatkaa musiikin tekemistä, sillä sitä hän rakasti kaikista eniten.

"Hän kamppaili elämään, onneen ja kaiken tarkoitukseen liittyvien ajatusten kanssa. Hän ei jaksanut enempää. Hän halusi löytää rauhan", tiedotteessa kirjoitetaan.

Avicii löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Omanista viime perjantaina.

"Timiä ei ollut tehty sitä koneistoa varten, johon hän päätyi. Hän oli herkkä ihminen, joka rakasti fanejaan mutta vältteli valokeilaa. Tim, sinua tullaan aina rakastamaan ja surulla kaipaamaan. Sinä ihmisenä ja sinun musiikkisi pitävät muistoasi elossa. Rakastamme sinua, Perheesi", tiedotteen lopussa kirjoitetaan.

Lue myös: Uskomaton kunnianosoitus edesmenneelle Aviciille - kuuntele ruotsalaiskuoron mykistävä esitys

Lähteet: LADbible, Variety

Juttua muokattu 26.4. klo 19.50. Korjattu, että tiedotteessa vain viitataan itsemurhaan eikä suoraan kerrota itsemurhasta. Poistettu virheellinen tieto Aviciin jättämästä itsemurhaviestistä.

Kilpailut

Uusimmat