Kuva: Mikko Räsänen

Chisulta uusi aluevaltaus - vierailee ensimmäistä kertaa toisen artistin biisillä, kuuntele

24.05.2018 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Chisu vierailee räppäri Paperi T:n uudella sinkulla.

Muusikko Chisu eli Christel Sundberg, 36, on tänä vuonna tehnyt hänelle poikkeuksellisia musiikkijulkaisuja. Ensin Chisu julkaisi tammikuussa ensimmäistä kertaa englanninkielisen kappaleen, cover-version Johnny Cashin I Walk The Line -kappaleesta. Nyt Chisu on ensimmäistä kertaa mukana vierailemassa toisen artistin biisillä. Hän on yhdistänyt voimansa räppäri Paperi T:n, oikealta nimeltään Henri Pulkkinen, 32, kanssa, ja lopputuloksena on syntynyt kappale nimeltään Paniikki.

Paniikki on Paperi T:n tulevan Kaikki on hyvin -albumin toinen sinkkulohkaisu. Chisu kertoo tiedotteessa, että häntä ei kauaa tarvinnut houkutella mukaan biisiin.

- Oon iso Paperi T fani ja olin tosi iloinen kun Henkka pyysi mua mukaan. Ja biisihän oli myös loistava, joten vastaukseni hänelle oli helppo kyllä, Chisu kertoo.

Paperi T (kuva: Senja Rapila)

Paperi T:n mukaan Chisu osasi hyvin kiteyttää kappaleen sanoman laulamaansa kertosäkeeseen.

- Paniikki on yksi albumin kulminoitumispisteistä. Se kertoo siitä tunteesta kun tajuaa, että elämässä onkin jotain menetettävää. Ahdistuksen ja vapautumisen samanaikainen kohtaaminen. Onnekseni Chisu tajusi mitä hain biisillä ja lähti mukaan, koska ajattelin alusta asti, että juuri hän osaisi taltioida sen tunteen oikein biisille, Paperi T sanoo.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella kappaleen alta. Paperi T:n uusi albumi julkaistaan kesäkuussa.

Lue myös: Paperi T menestyksestään: "Jos on pelottava ja epävarma fiilis, on tehnyt jotain kiinnostavaa"

Lue myös: Chisulta yllättävä cover-biisi julki - laulukielenä ensimmäistä kertaa englanti

Kilpailut

Uusimmat