Kuva: Getty Images

Foo Fighters säikäytti faninsa pahanpäiväisesti keikalla Ruotsissa - Dave Grohlilta raju pila

06.06.2018 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aiemmin Göteborgin-keikalla jalkansa murtanut Dave Grohl lavasti uuden loukkaantumisen.

Kolme vuotta sitten rockbändi Foo Fightersin solisti Dave Grohl, 49, mursi jalkansa Göteborgin-keikalla Ruotsissa. Mies putosi lavalta, mutta jatkoi kuitenkin keikan loppuun asti. Keikkoja kuitenkin jouduttiin perumaan, jotta Grohl sai toipua rauhassa loukkaantumisestaan.

Eilen tiistaina yhtye palasi Göteborgiin antamaan ruotsalaisfaneille täysipainoisen show’n, jollaista he eivät päässeet viimeksi loukkaantumisen takia näkemään. Bändi kuitenkin säikäytti faninsa toden teolla keikan alussa. Yleisöstä käsin näytti siltä, että Grohl tipahti jälleen lavalta. Kyseessä oli kuitenkin säikäytystä varten palkattu stunttimies, joka oli sonnustautunut Grohlin näköiseksi. Pian stunttimiehen tipahtamisen jälkeen oikea Grohl asteli esiin lavalle ja sai fanit huokaisemaan helpotuksesta.

Foo Fighters on jakanut videon pilastaan sosiaaliseen mediaan. Voit katsoa videon tilanteesta alta tai tästä linkistä.

Suomalainen Sini Koskenseppä oli Göteborgin-keikalla, ja hänen mukaansa stunttimiehen putoamistilanne oli nopeasti ohi. Koskenseppä kertoo, että Grohl viittasi kolmen vuoden takaiseen loukkaantumiseen useampaan otteeseen keikalla.

- Kun hän viittasi tapahtuneeseen pariin otteeseen, yleisö nauroi, hurrasi ja taputti kahta kovemmin, Koskenseppä kertoo Voice.fi:lle.

Dave Grohl vitsaili keikalla loukanneensa jalkansa Göteborgissa vain siksi, että hän saisi stadionilla yhtä ikimuistoisen keikkakokemuksen kuin Bruce Springsteenillä oli ollut aikaisemmin. Ruotsalaisen tapahtumajärjestäjän mukaan Springsteenin keikalla oli niin kova meno, että stadionin perustukset olivat vahingoittuneet.

- Dave Grohl myös omisti My Hero -kappaleen häntä auttaneelle lääkärille, Koskenseppä kertoo.

Lue myös: Foo Fighters pyysi lavalle fanin, jonka esiintyminen loksautti leuat – kuuntele ällistyttävä veto

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat