Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniska ottaa taaperoikäiset lapsensa mukaan keikkareissuille: "Vauhtia piisaa"

30.06.2018 16:15 - Senja Rapila

Suomalaisartistilla on 1,5 ja 3-vuotiaat pojat.

Suvi Teräsniska, 29, on melkoinen superäiti, nimittäin hän paljasti Iskelmän haastattelussa ajaneensa kahden poikansa kanssa Oulusta Iskelmä Festivaaleille Himokselle. Ajomatkaa kertyy matkalta noin neljäsataa kilometriä.

Teräsniska kuitenkin kertoo, että hänen mielestään on ihanaa keikkailla lastensa kanssa. Hänellä on kaksi poikaa, 1,5 vuotias ja 3-vuotias.

- Totta kai kun on kaksi poikaa lyhyellä ikäerolla, vauhtia piisaa. Mutta ne ovat tottuneet reissaamiseen, nuorimmainen on kuitenkin ollut kuusiviikkoinen kun ollaan lähdetty ensimmäisen kerran tien päälle, Suvi kertoo.

- He eivät hirveästi hätkähdä siitä, että maisemat vaihtuu ja ihmiset vaihtuu. He ovat todella avoimia ja sosiaalisia kaikille. Ehkä jossain vaiheessa pitäisi opettaa sekin, ettei ihan jokaiselle namusedälle pidä mennä juttelemaan!

Vaikka lasten kanssa keikkailu onkin ihanaa, verottaa se kuitenkin jonkin verran. Sen vuoksi reissun päälle lähtee aina lisäkäsiä.

- Toistaiseksi kaikki on mennyt todella hyvin. Toki oman stressinsä ja ekstrapaukkunsa se vaatii aina, kun pojat reissaa mukana. Mutta minulla on onneksi sellainen super-nanny mukana, joka jeesaa minua niin paljon kuin pystyy ja vielä vähän enemmänkin. Se on kyllä todella iso apu.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Mikael Gabriel on aiemmin kertonut Iskelmän haastattelussa, että hänen mielestään Suvi Teräsniska on "rivoin nainen, jonka hän tuntee". Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Pinkkiä ja sateenkaaria - uskoisitko, että tämä kuva on otettu Popedan keikalta?

Lue myös: Lauri Tähkä teki täydellisen tyylimuutoksen, fanit innostuivat uudesta biisistä - "Sanattomaks vetää"

Lue myös: Kaija Koo yhteistyöstä Reino Nordinin kanssa: "Parikseni ei sovi mikään köykäisensarjan mies"

Kilpailut

Uusimmat