Kuva: Erica Alaluusua

Alma sai uuteen kappaleeseensa vaikutteita kantrimusiikista - kuuntele Cowboy

11.10.2018 09:15 - Erica Alaluusua

Alma kertoo löytäneensä itsensä luodessaan Cowboy-kappalettaan.

Eurooppaa ja Yhdysvaltoja valloittava suomalaismuusikko Alma, 22, julkaisi uuden Cowboy-nimisen sinkkunsa. Muun muassa kantrimusiikista vaikutteita saanut kappale on ensimmäinen julkaisu hänen viimeistelyvaiheessa olevalta albumiltaan. 

Voice.fin haastattelussa Alma kertoo, että uudella albumilla päästään kuulemaan uudenlaista Almaa.

– Kaikki aikaisemmat biisini on kirjoitettu silloin, kun olin 17. Nyt olen 22-vuotias nuori aikuinen, ja kasvanut hirveästi, hän kertoo.

Uusi levy syntyi kun hän päätti, että haluaa tehdä musiikkia oman näkemyksensä mukaan. Cowboy on ensimmäinen kappale, joka albumille tehtiin. Alman mukaan hän löysi itsensä sen luomisprosessin aikana.

– Olin tehnyt päätöksen, etten halua tehdä electropop -albumia. Kerroin ideani ja vedin freestylenä biisin koukun, ja yhtäkkiä tajusin kaiken. Tajusin oman identiteettini ja mietin, että haluan tatuoida sanan cowboy kaikkialle, koska olen cowboy.

Vahvasta energiasta kertova kappale valikoitui albumin ensimmäiseksi julkaistavaksi sinkuksi, koska sillä oli artistille niin suuri merkitys.

– Olen miettinyt paljon sitä, kuka olen tässä maailmassa. Jotenkin siinä ymmärsin sen. Kaikki ovet avautuivat niin musiikillisesti kuin identiteettini puolesta, Alma kertoo voice.fi-sivustolle.

Kuuntele Cowboy alta.

Lue myös: Alma Instagramissa: "Haluaisin poikaystävän, mutta tykkään tytöistä niin paljon"

Kilpailut

Uusimmat