Kuva: Getty Images

KISS-keulakuva Paul Stanley puhuu ääniongelmistaan: "Laulamisesta tulee iän myötä vaikeampaa"

28.09.2018 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rocktähti Paul Stanley kertoi Rolling Stone -lehden podcastissa ääniongelmistaan sekä tulevasta jäähyväiskiertueesta.

Rock-järkäle KISSin keulahahmo ja laulaja Paul Stanley puhuu avoimesti ääniongelmistaan. Stanley oli vieraana Rolling Stone Music Now -podcastissa, jossa hän vastasi fanien moitteisiin koskien hänen ääntään. 

- Kun vanhenet, alat tiedostamaan oman kuolemattomuutesi ja jokainen laulaja, jonka tunnen, sanoo, että laulamisesta tulee iän myötä vaikeampaa. Olen tehnyt nykypäivänä paljon sen eteen, että ääneni pysyisi kunnossa. Mutta jos haluat kuulla, miltä kuulostin Kiss Alive! -levyn aikana, silloin sinun pitää kuunnella Kiss Alivea! Paul sanoo. 

KISS julkaisi myös vastikään tiedon, että yhtye lähtee viimeiselle kiertueelle. Tästä monet fanit ovat vitsailleet, että eivätkö he olleet jäähyväiskiertueella jo 19 vuotta sitten? Tähänkin Paulilla on sanottavansa.

- Se oli sitä aikaa, kun olimme tuoneet takaisin alkuperäisjäsenemme Peter Crissin ja Ace Frehleyn. Silloin asiat menivät huonosti ja olo oli todellakin sellainen, että laitetaan tämä homma lopullisesti lepoon. Kun kiertue oli ohi, tajusin, että en halua lopettaa bändiä, haluan vain vaihtaa muutaman jäsenen, Paul kertoo.

KISSin jäähyväiskiertue tulee kestämään huhujen mukaan ainakin kolme vuotta. Saapa nähdä, ovatko ne oikeat jäähyväiset. 

Lue myös: Pedofiilivitsejä, häiriköintiä - Gene Simmonsin käytös johti porttikieltoon isolle tv-kanavalle

Lue myös: KISS lopettaa uransa?

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat