Kuva: handout

Skid Rown kitaristi hehkuttaa yhtyeen uutta keulakuvaa - "Hän pystyy laulamaan mitä vain"

03.10.2018 12:45 - Lauri Kujanpää

ZP Theart on tuttu mies myös Dragonforcesta.

Skid Rown legendaarinen kitaristi Dave "Snake" Sabo, 54, hehkuttaa bändin uutta laulajaa ZP Theartia, joka liittyi yhtyeeseen vuonna 2016 Tony Harnellin tilalle. Harnell taas korvasi Johnny Solingerin, joka vaikutti yhtyeessä 15 vuotta. 

Sabo kertoi In the Vault with Shanda Goldenin haastattelussa yhtyeen uudesta levystä ja siitä, miksi sen tekeminen Theartin kanssa on hienoa. Albumi julkaistaan näillä näkymin vuonna 2019.

- Me kirjoitamme juuri materiaalia ja menemme sitten studioon. On hienoa, kun meillä ei ole rajoitteita ollenkaan - ja tiedätkö miksi? Sen takia, kun ZP pystyy laulamaan mitä vain. Voimme heittää hänelle minkä tahansa idean ja hän hoitaa sen. Se on aivan mahtavaa! Sabo hehkuttaa. 

Yhtye on myös palannut yhteen tuottajasuuruus Michael Wagenerin kanssa, joka tuotti Skid Rown kaksi ensimmäistä hittilevyä Skid Rown ja Slave to the Grindin.

- Michael saa meistä aina parhaimman suorituksen ulos muusikkoina ja yhtyeenä. Odotan innolla hänen ja ZP:n yhteisiä tekemisiä, Sabo kertoo.

ZP Theart nousi maineeseen power metal -yhtye Dragonforcen keulakuvana. Theart erosi yhtyeestä musiikillisten erimielisyyksien vuoksi.

Skid Row tunnetaan erityisesti 80-90 -lukujen vaihteen levyistä, jolloin keulakuvana oli kultakurkku Sebastian Bach. Yhtyeen kuuluisia kappaleita ovat muun muassa 18 and Life, Youth Gone Wild ja I Remember You.

Kilpailut

Uusimmat