Kuva: Handout

Vesterinen yhtyeineen teki videon vilpittömästä ystävyydestä: "Sitä on moni nykyään vailla"

15.10.2018 12:00 - Reija Saarinen

Yhtye on kertonut saaneensa inspiraation kappaleeseen tajutessaan oman onnekkuutensa.

Vesterin yhtyeineen julkaisi syyskuussa uuden, Tummilla teillä -kappaleen. Tummilla teillä syntyi, kun yhtyeen rumpali Teemu Jokinen oivalsi, miten hyvin asiat hänellä ovat.

"Tummilla teillä syntyi siitä oivalluksesta, että huonoimmillaankin mulla on kaikki hyvin, kun rakastetaan, silloinkin kun en ehkä ansaitsisi. Niistä lähtökohdista tekisi aina mieli auttaa niitä, joille ei ole ketään. Lasten syntymän jälkeen olen muuttunut kovin herkäksi kohtaamaan yksinäisyyttä. Pala nousee kurkkuun, kun näkee syrjään joutuneita. Ventovieraille jutteleminen ei ehkä ole suomalaisten vahvuus, mutta sitäkin voi varmaan harjoitella", Jokinen kommentoi kappaleen tekstiä yhtyeen tiedotteessa.

Nyt kappale on saanut myös musiikkivideon, joka sekin kuvastaa kauniisti vilpitöntä ystävyyttä.

- Tummilla teillä -video on kuvattu niissä maisemissa, missä olemme usein musiikkiamme tehneet. Emme halunneet tehdä prameaa soittopätkää, vaan näyttää pikemminkin sen minkälainen meininki meillä yhtyeessä on ja mistä soittomme ammentaa: vilpittömästä ystävyydestä. Juuri siitä, mitä vailla moni tätä nykyä on ja josta tämä laulukin kertoo, toteaa laulaja Tero Vesterinen.

Videon pääset katsomaan alta.

Lue myös: Suomalainen suosikkilaulaja päätyi ammattiinsa vahingossa: "Olin aiemmin kiekunut karaokessa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat