Kuva: Shutterstock

Eläköön SuomiRock! -gaalan voittajat julki - menivätkö pokaalit oikeaan osoitteeseen?

08.11.2018 21:40 - Reija Saarinen

Eläköön SuomiRock! -gaalaa juhlittiin tänään Helsingin Tavastialla.

Eläköön SuomiRock -gaalassa jaettiin tänään torstaina tunnustuksia suomirockin aatelille.  Tilaisuudessa nähtiin ykkösluokan läpileikkaus tämän päivän suomirockista: musiikillisen panoksensa iltaan toivat Apulanta, Ismo Alanko, Atomirotta, Jonne Aaron, Neljä Ruusua sekä Ellinoora.

Kuten gaalaan aina kuuluu, jaettiin myös tilaisuudessa lukuisia palkintoja maamme eturivin artisteille. Mukana oli muun muassa Vuoden biisi - sekä vuoden artisti kategoria.

Kaikki illan voittajat pääset katsomaan alta.

ELÄKÖÖN SUOMIROCK – VUODEN BIISI

Haloo Helsinki: Kaksi ihmistä

ELÄKÖÖN SUOMIROCK – VUODEN ARTISTI

Apulanta

ELÄKÖÖN SUOMIROCK – VUODEN ROCKTEKO

Metallica plays Rappiolla

Kun 10 kautta NHL:ssä pelannut lätkän maajoukkueikoni Janne Niinimaa vinkkasi maailman suurimmassa metallimusiikin ikonibändissä Metallicassa soittaville kavereilleen, että he voisivat soittaa suurimman SuomiRockin ikonibiisin, Hassisen Koneen Rappiolla, vuoden rockteko on valmis. Palkinnon saa siis idean isä, Janne Niinimaa.

ELÄKÖÖN SUOMIROCK – ELÄMÄNTYÖPALKINTO 1

Ismo Alanko

ELÄKÖÖN SUOMIROCK – ELÄMÄNTYÖPALKINTO 2

Remu

ELÄKÖÖN SUOMIROCK -STIPENDI (Iltalehti ja Bauer Media)

Lyhty ry/kulttuurityöpaja Valo

107 Kulttuurityöpaja Valo on työpaja seitsemälle kehitysvammaiselle aikuiselle, jotka työskentelevät esittävän taiteen parissa. Paja on perustettu vuonna 2004 ja on toimintamalliltaan ainutkertainen Suomessa. Kultturityöpaja Valossa toimii mm. Pertti Kurikan nimipäivät, Kalle Salonen Jazzband, Duo Dimitri Baltzar ja Markokone 107. 

Kulttuurityöpaja Valo tarjoaa mielekkäitä ja ammattitaitoa kehittäviä työtehtäviä. Työhön sisältyy esiintymisiä, opintoja ja matkoja. Yksilölliset ja ryhmässä toimimisen valmiudet kehittyvät. Kulttuurityöpaja Valo antaa tilaisuuden tekoihin, joiden jälki välittyy vahvasti ja rikastuttaa vallitsevaa kulttuuria. Kulttuurityöpaja Valo tuottaa omaa Marginaaliklubia, joka on toiminut vuodesta 2008.

Lue myös: Rock ei olisi mitään ilman naisia - nämä 11 naista muuttivat musiikkimaailmaa

Kilpailut

Uusimmat