Kuva: Bauer Media

Sonata Arctican Tony Kakko sai ritarimerkin - "Nöyräksi vetää"

04.12.2018 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sonata Arctican uusi levy pitäisi tulla ulos syyskuussa 2019.

Tony Kakko, 43, joka tunnetaan Sonata Arctican ja Raskasta Joulua -kiertueen solistina, sai upean kunnianosoituksen. Kakko nimittäin julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kertoo saaneensa Suomen Leijonan Ritarimerkin.

Kakko kertoo Voice:fille ottaneen kunnian nöyränä vastaan.

- Keminmaan kunnan kautta se on haettu, kun olen siellä ollut mukana monessa asiassa. Kyllähän tällainen kunnianosoitus nöyräksi vetää, se on sanomattakin selvää. Suurella ilolla ja kunnialla otin tämän vastaan.

Täysin yllätyksensä merkki ei Kakolle tullut.

- Ei se ihan täysi yllätys ollut, sillä minua oltiin varoitettu asiasta. Lähinnä ajattelin, että ehdotus tuskin menee läpi, sillä ei meillä rokkareilla hirveän monella tuota ole. Toivotaan, että tämä on nyt tietynlainen portinavaaja rock-maailman suuntaan.

Kakko on juuri kiertueella Raskasta Joulua -poppoon kanssa ja esittää joululauluja ympäri Suomen. Miehen pääbändi Sonata Arctica puuhailee studiossa uutta albumia ja lähtee keväällä kiertueelle.

- Tällä hetkellä teemme uutta albumia ja keväällä sitten kierretään Eurooppaa akustisia keikkoja tehden. Eiköhän se levy syyskuun alkupuolella tule ulos ja sitten heti rundille.

Kakon julkaisun näet alta.

Jos kuva ei näy, paina tästä.

Lue myös: Metalliyhtye Sonata Arctica lähtee akustiselle kiertueelle - katso keikkapäivämäärät

Lue myös: Huomio Sonata Arctica -fanit - ainutlaatuinen taulu myyntiin tänään

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat