Kuva: All over press

Dee Snider myönsi, ettei uskonut Metallican menestyvän: "Heistä ei koskaan tule mitään"

23.02.2019 12:15 - Niki Miettinen

Twisted Sisterin laulaja muisteli uraansa podcast-ohjelmassa.

Twisted Sisterin laulaja Dee Snider, 63, vieraili WRIF-radiokanavan Meltdown-podcastissa, jossa hän kertoi epäilleensä, ettei Metallica koskaan menestyisi.

Haastattelu oli pidetty suuren yleisön edessä Astronomicon-tapahtumassa. Astronomicon on populaarikulttuurin messutapahtuma Detrotissa Yhdysvalloissa, minkä on aloittanut Twistid-hiphop-yhtye. Tapahtumassa on kaikkea populaarikulttuurin liittyviä asioita.

Haastattelun aikana Snider kertoi Twisted Sisterin tehneen kymmenen vuotta musiikkia saamatta levysopimusta

- Olimme yhdessä kymmenen vuotta, ennen kuin meidät löydettiin ja olimme pienellä alueella todella suosittuja. Soitimme noin neljän tuhannen ihmisen yleisöille viisi kertaa viikossa ilman levytyssopimusta.

Laulaja myös kertoi, kuinka oli yllättynyt sosiaalisen median voimasta, kun kirjoitti aikanaan Twitterissä tykkäävänsä pannukakuista, ja ihmiset innostuivat siitä.

- Twiittasin tykkääväni pannukakuista ja pian siitä keskustelee tuhannet ihmiset. Se oli ihan älytöntä.

Hän sanoi pian kommenttinsa jälkeen pitävänsä sosiaalisesta mediasta, koska siellä voi keskustella kaikesta. Snider myös kertoi rehellisen mielipiteensä tämän vuoden Super Bowlin väliaikaesityksestä, joka oli hänen mielestään erittäin huono.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

(kuva: AOP)

Haastattelun aikana Snider muisteli musikkihistorian merkittävää hetkeä, kun hän vastusti erittäin paljon musiikin sensuroimista 80-luvulla. Oikeudenkäynti oli hänen mielestään epäoikeudenmukainen.

- Oikeudenkäynnin tulos oli ennalta päätetty. 

Sensurointi-aiheen jälkeen hän kertoi olleensa samaa mieltä Metallican rumpalin Lars Ulrichin, 55, kanssa artistien musiikin laittomasta jakamisesta. Ulrich sai paljon negatiivista huomiota 2000-luvun alussa, kun hän haastoi oikeuteen yrityksen, joka oli tehnyt musiikin laittoman lataamisen mahdollistavan Napster-ohjelman.

Snider jatkoi muisteluaan kertomalla, mitä ajatteli Metallicasta, ennen kuin he olivat päässeet suureen suosioon.

- Tämä on täyttä totta. Olimme kiertueella Metallican kanssa Hollannissa ja katselin heidän esiintymistään ja sanoin basistillemme: "Näillä tyypeillä on suuri sydän, mutta heistä ei tule koskaan mitään". Olen usein liian rehellinen ja sanoin asiat ääneen. Mikä kusipää olinkaan. Minulla ei ollut mitään heitä vastaan, mutta heidän musiikkinsa oli mielestäni liian raskasta. He kuitenkin saivat kaikki pitämään heistä, ja se on Metallicassa pirun hienoa, Snider muisteli.

Metallica soittaa Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa 16. heinäkuuta ensi kesänä.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai täältä.

Lue myös: Poliitikko käytti Twisted Sisterin musiikkia luvatta - Dee Snider jyrähtää

Lue myös: No johan on! Metallican Lars Ulrich laulaa Judas Priestiä

Lue myös: Twisted Sister -muusikko pelkäsi sairastuvansa syöpään - lopulta pelko toteutui

Lähde: Loudwire & Wrif

Suosittelemme

Uusimmat