Kuva: AOP

Soundi: Alexi Laiho eli vuosia sitten hurjaa elämää - 'Jos olisin jatkanut, olisin kirstussa'

27.02.2019 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Children of Bodom julkaisee uuden albumin 8. maaliskuuta.

Suomen yksi suurimmista vientiyhtyeistä, Children Of Bodom, julkaisee 8. maaliskuuta kymmenennen studioalbuminsa Hexed, josta maistiaisiakin on jo saatu. Yli kaksi miljoonaa albumia myyneen yhtyeen keulahahmo Alexi Laiho, 39, kertoi Soundi-lehden haastattelussa, että elämä oli 10 vuotta sitten hieman erilaisempaa kuin nykyään.

- Sillon oli tosiaan vaikka mitä luun­rikkoutumisia ja kaikenlaisia Jackass-­in­cidenteja, jotka olivat aina muka tahattomia onnettomuuksia, mutta silkkaa känni­sekoiluahan ne useimmiten oli. Juopon tuuri kantoi aina siihen tiettyyn pisteeseen asti, kunnes olikin joku ranne tai muu paskana, ja siinä sitten manailtiin tarinoita jostain tammikuun kirouksista, Laiho kertoo Aki Nupposen haastattelussa.

Laiho kertoo myös, että olisi jo haudassa, jos olisi jatkanut samalla linjalla.

- Jos mä oisin jatkanut sillä tiellä, millä vielä kymmenen vuotta sitten olin, olisin just nyt kirstussa sen sijaan, että puhuttaisiin Bodarien kymmenennestä levystä. Se oli vähän sellanen kierre, että se, mikä oli aluksi pientä juhlimista, olikin yks kaks sitä tavallista elämää ja eniten perseestä siinä kuviossa oli tietenkin keikat.

Huhtikuussa 40 vuotta täyttävää Laihoa on kutsuttu usein maailman parhaaksi metallikitaristiksi. Laiho ja rumpali Jaska Raatikainen (joka myös soittaa edelleen Bodomissa) perustivat vuonna 1993 yhtyeen nimeltä IneartheD, joka muuttui myöhemmin muotoon Children Of Bodom.

Lue myös: Children of Bodom julkaisi maistiaisen uudelta albumiltaan - kuuntele Under Grass And Clover

Lue myös: Children Of Bodomin Alexi Laihosta julkaistaan elämäkertakirja

Lue myös: Children of Bodom julkaisee uuden albumin maaliskuussa - ilmoitti asiasta Facebookissa

Lähde: Soundi

Kilpailut

Uusimmat