Kuva: AOP

Judas Priest -keulakuva Rob Halford - "Muurit jakavat ihmisiä"

04.03.2019 20:15 - Lauri Kujanpää

Judas Priestin piti esiintyä Suomessa helmikuussa Ozzy Osbournen kanssa, mutta keikka peruuntui viime hetkillä Ozzyn sairastuttua

Judas Priestin legendaarinen keulakuva Rob Halford, 67, puhui Q103-radioaseman haastattelussa rajojen ja muurien rikkomisesta sekä metalliyhteisön hienoudesta.

- Se on mahtava aihe. Tällä hetkellä Amerikassa on paljon muurikeskustelua. Tiedätkö, mitä muurit ja rajat tekevät? Ne jakavat ihmisiä. Hieno asia musiikissa on aina ollut se, että siinä voi mennä muurien läpi. Musiikki on kommunikoimista ja musiikki on toisille puhumista rakastamiemme kappaleiden kautta, mies kertoi ja jatkoi.

- Kun metallipäät kokoontuvat, ottavat muutaman drinkin ja hengailevat parkkipaikoilla ennen Priestin keikkaa, tiedän, että he puhuvat muustakin kuin musiikista. Se on juuri se mahtava voima metallimusiikissa - mennä läpi kaikista vaikeuksista, kuten esimerkiksi vihasta ja suvaitsemattomuudesta. Meillä metallipäillä on rakkaus toisiamme kohtaan ja autamme toisiamme vaikeiden aikojen läpi. Se on mahtava asia metalliyhteisössä.

Judas Priestin piti esiintyä Suomessa helmikuussa Ozzy Osbournen kanssa, mutta keikka peruuntui viime hetkellä Ozzyn sairastuttua. Toivotaan, että korvaava konsertti saadaan pian!

Priestin uusin albumi on viime vuonna julkaistu Firepower. Levyn singlen Lightning Strike voit kuunnella alta.

Lue myös: Judas Priest -nokkamies vakavana: "Olin askeleen päässä kuolemasta"

Lue myös: Judas Priest-kitaristilla Parkinsonin tauti - "Pystyy soittamaan vain joitain Priestin kappaleita"

Lue myös: Judas Priest -legenda tylyttää bändikavereitaan: "Eivät tunnusta arvoani!"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat