Kuva: AOP

Lynyrd Skynyrdiltä tulossa vihdoin uutta musiikkia - edellisestä levystä seitsemän vuotta

21.03.2019 14:45 - Niki Miettinen

Laulaja Johnny Van Zant paljasti yhtyeen kirjoittaneen tulevan albuminsa kappaleet.

Lynyrd Skynyrd -yhtyeen keulakuva ja laulaja Johnny Van Zant, 59, kertoi, että bändiltä on tulossa uutta musiikkia. Heidän edellinen studioalbuminsa Last of a Dyin' Breed julkaistiin elokuussa 2012. Van Zant paljasti Madness to Creation -julkaisun haastattelussa heidän kirjoittaneen jo uuden levyn verran kappaleita.

- Meillä on jo koko albumi purkissa, jos totta puhutaan. Olemme kirjoittaneet jo paljon kappaleita ja tämän kiertueen jälkeen meillä on uusi levy, jonka menemme äänittämään studioon, Van Zant kertoi.

Bändi kiertää parhaillaan Last of the Street Survivors -jäähyväiskiertueellaan Yhdysvalloissa, josta Van Zant kertoi nauttivansa todella paljon.

- Yleisöt ovat olleet mahtavia. Keikoilla on ollut todella hauskaa ja surullista samaan aikaan, koska soitamme viimeistä kertaa joissain paikoissa. Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan, laulaja totesi.

Van Zant puhui myös heillä olevan vielä paljon konserttipaikkoja kierrettävänä ja mainitsi heidän tekevän vielä mahdollisesti toisen Euroopan kiertueen.

Tulevaisuuden suunnitelmistaan laulaja paljasti tekevänsä jatkuvasti veljensä Donnie Van Zantin, 66, kanssa musiikkia.

- Asumme vierekkäisissä asunnoissa Floridassa ja minulla on pieni huone, jossa soitamme usein ja teemme musiikkia. Teemme vielä mahdollisesti joskus blues-levyn, koska olen tehnyt jo muutamat kantri-albumit ja haluaisin tehdä vielä sellaista musiikkia ennen kuin siirryn taivaisiin, Van Zant sanoi haastattelun lopuksi.

Lue myös: Tiesitkö? Sweet Home Alabama -kappaleen taustalla yllättävä syntytarina

Lue myös: Nyt on kova cover! Metallica pärätytti ilmoille varsinaisen klassikon

Lue myös: Yksi rockin suurimpia legendoja julkaisi uuden levyn - kuuntele

Lähde: Madness to Creation

Kilpailut

Uusimmat