Kuva: AOP

Ariana Grande julkaisi kuvan aivoistaan tärkeän asian vuoksi: "Tämä ei ole vitsi"

15.04.2019 13:45 - Katariina Auvinen

Nainen kärsii vakavasta traumaperäisestä stressihäiriöstä.

Laulaja Ariana Grande, 25, on avautunut kokemastaan traumaperäisestä stressihäiriöstä, joka aiheutui vuonna 2017 tapahtuneessa terrori-iskussa. Naisen konsertissa Manchesterissa räjähti itsemurhaterroristin pommi, joka surmasi 22 sivullista ihmistä. Tapauksen jälkeen nainen jäi pitkälle tauolle. 

Grande on palannut lavoille, mutta avautui kärsimästään traumaperäisestä stressihäiriöstä nyt Coachella musiikkifestareiden kynnyksellä Instagramin Story-osiossa. Grande jakoi kuvan aivoistaan, jossa hän selkeyttää toisten aivojen olevan normaalit ja toisessa taas on näkyvissä stressihäiriö. 

"Tämä ei ole vitsi," nainen kirjoitti loppuun. 

- Trauma voi jättää pysyvän jäljen aivoihin, kuten kuvasta näkyy. Sitä voi hoitaa joko terapialla tai lääkkeiden avulla, kertoo Daily mail -julkaisun haastattelema lääkäri Daniel Amen

Traumaperäinen stressihäiriö voi aiheuttaa siitä kärsivälle toistuvaa ja voimakasta ahdistuneisuutta, joka voi vaikuttaa jopa toimintakykyyn. 

Grande on kertonut omasta voinnistaan avoimesti, joka on Amenin mukaan hyvä asia. 

- Hän antaa äänen asialle ja saattaa asiaa useiden ihmisten tietoisuuteen. Se voi auttaa muita samasta asiasta kärsiviä hakemaan apua ongelmaansa, Amen pohtii. 

Katso kuva alta tai täältä.

Lue myös: "Kuin penis" - Ariana Granden kiertuepaita sai somessa aikaan kuhinaa, katso miksi

Lue myös: Ariana Grande otti ison tatuoinnin kylkeensä - keskellä on hänen eksänsä kirjoittama sana

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat