Kuva: all over press

Hollywood Vampires julkaisee toisen albuminsa - "Laskemme hattumme kaatuneille rock-veljillemme"

19.04.2019 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Single Who´s Laughing Now julkaistiin 18. huhtiikuta.

Rockin superkokoonpano Hollywood Vampires julkaisee toisen albuminsa 21. kesäkuuta earMusic-levy-yhtiön kautta. Albumista on julkaistu nyt myös ensimmäinen maistiainen, Who´s Laughing Now.

Rise-nimeä kantava levytys on jatkoa vuoden 2015 bändin nimikkoalbumille. Yhtyeen laulaja Alice Cooper kertoo, että soundi tulee olemaan erilainen.

- Rise ei ole ainoastaan täysin erilainen eläin kuin ensimmäinen albumimme, vaan se on myös täysin ainutlaatuinen verrattuna kaikkeen siihen, missä olen ollut osallisena. Lähestyimme albumia täysin eri tavalla. Minä, Joe, Johnny ja Tommy kaikki kirjoitimme kappaleita levylle. En yrittänyt muuttaa kappaleita Alice Cooper -muotoon, koska meillä kaikilla on erilaiset vaikutteet.

- Soundi tulee olemaan todella cool ja erikoinen. Minusta tällä albumilla on enemmän oikea Vampires-soundi kuin aikaisemmalla lätyllä. Tulemme laskemaan myös hattumme kaatuneille rock-veljillemme.

Hollywood Vampires -yhtyeessä soittavat muun muassa Alice Cooper, näyttelijä Johnny Depp sekä Aerosmith-kitaristi Joe Perry. Bändi esiintyi Suomessa viime kesänä Kaisaniemessä.

Kuuntele Who´s Laughing Now -kappale alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Rocklegenda haluaisi Johnny Deppin elämäkertaelokuvaansa: "Hän sopisi täydellisesti rooliin"

Lue myös: Alice Cooper puolustaa Johnny Deppia - '99 prosenttia huhuista ovat täyttä p*skaa'

Lue myös: The 69 Eyes -muusikko hehkuttaa kohtaamistaan Johnny Deppin kanssa: "Todellinen herrasmies"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat